Hollow Knight krijgt fysieke versie en Collector's Edition; nu te pre-orderen Nieuws | 13 maart 2019 09:28 | Auteur: Neslihan | Bron: Fangamer

Hollow Knight krijgt alsnog een fysieke release!

Afgelopen november meldde Team Cherry dat hun enorm populaire indiegame Hollow Knight niet meer fysiek zou verschijnen. Althans, niet in samenwerking met hun partner Skybound Games. Team Cherry liet namelijk weten dat ze wel op zoek zouden gaan naar andere manieren om Hollow Knight alsnog fysiek, maar wel in kleinere aantallen, uit te brengen.

Deze manier is nu gevonden: je kunt namelijk via de website Fangamer de fysieke versie van Hollow Knight voor PC, PlayStation 4 en uiteraard de Nintendo Switch pre-orderen. Daarnaast kun je op deze website ook nog een Collector's Edition met allerlei leuke extra's vinden. De fysieke versie en de Collector's Edition van Hollow Knight worden 31 mei verzonden.

De fysieke versie en Collector's Edition van Hollow Knight zijn nu te pre-orderen.

HollowKnight_CE
Next articleN1 TV: 5 meest opvallende punten in Yoshi's Crafted World Previous articleFortnite vanaf vandaag bijgewerkt naar versie 8.10

Reacties van gebruikers

Avatar
MVG | 13 maart 2019 11:21 | #285701
Ziet er goed uit! Na bevestiging dat er géén fysieke release kwam heb ik het spel echter al gekocht. Om te gaan spelen, als ik eindelijk tijd heb. Is er ineens tóch een fysieke release en zelfs een speciale uitgave. Als ik dat wist, had ik die liever gekocht. Ik ga echter niet alles dubbel aanschaffen, zoals met "Shantae: Half Genie Hero" of "Sonic Mania Plus". Games die ik digitaal al had, maar voor nét iets extra toch de winkeluitgave heb gekocht. Die waren gelukkig gewoon in Nederland te koop.

Deze is ook nog met importeren, wat het iets lastiger maakt. Vrees dat ik deze aan me voorbij moet laten gaan. Jammer, maar er zijn nog meer games die ik op het oog heb en die ik nog niet bezit. Had m' liever fysiek en met leuke extra's gehad...

Er zijn wel meer games die ik nog fysiek zou willen. Voornaamste reden dat ik "Celeste" nog steeds niet heb gekocht. Als ik m' digitaal koop verschijnt er natuurlijk per direct een fysieke uitgave mét een geweldige Collector's Edition, maar ik koop m' niet omdat ik daarop zit te wachten. Zucht...
Avatar
Mitch | 13 maart 2019 13:05 | #285703
Geen idee wat ik met een cleaning cloth moet, maar die kaart tho <3
Avatar
tpeters | 13 maart 2019 13:24 | #285705
collapse
@MVG koop jij Celeste dan digitaal, kan ik hem daarna eindelijk fysiek aanschaffen Smile
Avatar
MVG | 13 maart 2019 16:39 | #285709
Reactie op post #285705 van tpeters
collapse
Haha, er is helaas geen enkele garantie dat er dan ook echt een fysieke versie komt. Door het toeval zou je er haast in gaan geloven, maar helaas: bij wijze van spreken. Nadeel is dat ik er dan zelf niets aan heb. Toch nog maar even afwachten... Hahaha
Avatar
Natom | 13 maart 2019 18:10 | #285711
Reactie op post #285709 van MVG
collapse
Te lang gewacht, de collector's en reguliere fysieke uitgave zijn via Limited Run een tijdje geleden al uitverkocht.
Avatar
MVG | 14 maart 2019 11:49 | #285712
Reactie op post #285711 van Natom
collapse
Ja, maar dat was ook weer alleen in Amerika. Onmogelijk aan te komen, zeker in zulke beperkte oplages. Kende de site al, aangezien ik ook interesse had in een fysieke uitgave van "Iconoclasts". Dat werd ook een digitale game, omdat die allang uitverkocht was en ik importeren meestal als een extra last ervaar.

Wat Indies en kleinere games betreft begin ik die fysieke uitgaves een beetje irritant te vinden. Die zijn steeds Amerika of Japan-only. Zo zou ik nu graag een fysieke release hebben voor "Monster Boy and the Cursed Kingdom", maar dan betaal je 20 Euro meer! Zelfde had ik met "MegaMan 11", welke ik erg graag fysiek wilde hebben, maar alleen kon importeren voor 10 Euro duurder. Dat is teveel voor slechts een plastic doosje en een minuscule cartridge. Ik ben dus steeds meer geneigd om dit soort games maar gewoon meteen te kopen, in de e-shop. Dat afwachten heeft geen nut. Komt toch nooit hierheen en als het wordt aangeboden betaal je meteen een stuk meer, zonder meerwaarde.

Maar grotere games en vooraanstaande Nintendo spellen blijf ik fysiek kopen. Intussen zijn digitale games een stuk betrouwbaarder, al kies ik nog steeds liever voor fysiek als dit optioneel is. Echter best kans dat ik "Celeste" ook nog haal binnenkort, digitale uitgave.
Avatar
Natom | 14 maart 2019 13:13 | #285713
Reactie op post #285712 van MVG
collapse
Celeste was met een pre-order periode gedurende een paar weken voor de reguliere uitgave, dus dan was je in ieder geval verzekerd van een exemplaar. Zelf bestel ik ook niet bij Limited Run, een fysiek exemplaar is voor mij niet genoeg van een meerwaarde om de prijs te rechtvaardigen, zeker niet de 30 ofzo euro verzendingskosten naar Europa.

De game is in ieder geval wel het aanschaffen dubbel en dik waard.
Avatar
MVG | 14 maart 2019 13:45 | #285714
Reactie op post #285713 van Natom
Ja, die extra kosten bij importeren wegen vaak niet op tegen wat je krijgt. Dat is zonde, maar dan wordt het dus toch een digitale aanschaf.

Vooral bij "MegaMan 11" vond ik het erg jammer. Een spel waarvoor ik gráág een zo uitgebreid mogelijke speciale uitgave had gehad. In Japan had je twee speciale uitgaves met extra items. Een Collector's Edition én nóg een extra box als uitbreiding daarop, met nog meer spullen. In Amerika had je een Amiibo editie, die vreemd genoeg ook niet naar hier komt. In Europa? Niks extra. Een download, meer niet. Waardeloos! Had ook een slechte invloed op mijn enthousiasme rondom MegaMan's langverwachte terugkeer.

En "Celeste"? Die komt er binnenkort wel bij. Hoor er alleen maar goede verhalen over. Smile

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Hollow Knight

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: 2D Action Platformer
Ontwikkelaar: Team Cherry
Uitgever: Team Cherry
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 juni 2018

Screenshots