Nintendo eShop - Week 11 (Captain Toad DLC, RICO, demo's, meer) Nieuws | 15 maart 2019 21:12 | Auteur: Paul H.

Deze week verschijnen onder andere Captain Toad: Treasure Tracker - Speciaal Boek, RICO en twee demoversies voor Nintendo Switch in de Nintendo eShop.

Nintendo eShop (Nintendo Switch)

Captain Toad: Treasure Tracker - Digitale bundel
Uitgever: Nintendo
Prijs: €45,98


Captain Toad kwam oorspronkelijk uit voor Wii U in 2015 en kreeg in 2018 een heruitgave op Nintendo Switch en Nintendo 3DS. Deze digitale bundel voegt de downloadbare content 'Speciaal boek' toe, wat bijna twintig uitdagingen, vijf nieuwe levels en nieuwe kronen om te zoeken brengt. Deze DLC is ook los verkrijgbaar voor €5,99. Eerder bracht Nintendo een gratis update uit, waarmee bezitters van Captain Toad: Treasure Tracker alle levels met z'n tweeën kunnen spelen.

RICO
Uitgever: Rising Star Games
Prijs: €19,99


In RICO draait het maar om één ding: deuren intrappen en criminelen neerschieten! Twee smerissen, één zaak en slechts 24 uur om ze uit te schakelen. Ga de strijd aan met criminele bendes in deze procedureel gegenereerde actiefilm-FPS, alleen of samen met een vriend online of lokaal. Versla de boeven in buddy-cop-stijl met talloze geweren, perks en eigenschappen. Verwacht binnenkort de review!

Monster Boy and the Cursed Kingdom (demoversie)
Uitgever: FDG Entertainment
Prijs: gratis


Monster Boy and the Cursed Kingdom is een spiritueel vervolg op de Wonder Boy-serie van SEGA uit de jaren '80. In deze side-scrolling avonturengame speel je als een jongen genaamd Jin, die zijn oom Nabu ervan moet weerhouden om het koninkrijk in chaos te leiden. Hiervoor krijg je door het spel heen toegang tot zes dierentransformaties die elk hun eigen set van vaardigheden hebben. De game heeft een prachtige tekenstijl en Daan schreef er een preview over. Altijd al willen proberen? Sla je slag!

Block-a-Pix Deluxe (demoversie)
Uitgever: Lightwood Games
Prijs: gratis

(Nintendo 3DS trailer)


Block-a-Pix Deluxe is een variant op de welbekende digitale Japanse puzzel-spellen, ook wel bekend als Picross. In Block-a-Pix Deluxe vul je blokken in plaats van rijen en kolommen door logisch te beredeneren waar deze horen te staan. Ook zijn de afbeeldingen in kleur waardoor het eindresultaat er uit ziet als koddige pixel-art. Maak kennis met het spel met deze gratis demoversie!

Bovenstaande games zijn maar een handjevol van de spellen die deze week uitkomen. Kijk hier verder voor alle 26 releases van deze week!

Speciale aanbiedingen

This War of Mine: Complete Edition - €23,99 (tot en met 25-03-2019; normaal €39,99)


This War of Mine is een oorlogsspel in een totaal ander spectrum dan dat je gewend bent. Je neemt de controle over een groepje burgers in het midden van een oorlog en geeft ze taken om ze in leven te houden. De diepgaande overlevingstechnieken en de keuzes die je maakt hebben niet alleen een impact op je personage, maar ook op jou als speler. De morele vraagstukken die oorlog met zich meebrengt en de veerkracht van het menselijk psyche wordt op unieke wijze uitgelicht in deze meeslepende titel. Lees hier de review.


Human: Fall Flat - €7,49 (tot en met 25-03-2019; normaal €14,99)


Human: Fall Flat is een eigenaardige puzzel-platformer met een unieke besturing. Deze 'dronken peuter-simulator' werd twee jaar geleden prima beoordeeld en is sindsdien uitgebreid met online multiplayer tot acht spelers. Als je van een hilarische besturing, maffe puzzels en slapstick-achtige taferelen houdt is nú het moment met deze zachte prijs.

Dit zijn de meest interessante titels deze week uitgegeven voor Nintendo Switch! Kijk voor alle aanbiedingen en releases, inclusief titels voor Wii U en (New) Nintendo 3DS op de website van Nintendo.
Next articleN1ntendo.nl Stream: Indie-games en Yoshi's Crafted World (opname) Previous articleCastle Crashers komt misschien naar de Nintendo Switch

Reacties van gebruikers

Avatar
MVG | 16 maart 2019 13:11 | #285723
Wat een goede timing. Ik overwoog nét om "Monster Boy and the Cursed Kingdom" te kopen, maar nu kon ik m' mooi nog even testen. Overweeg nog steeds om m' te kopen. Niet dat ik haast heb. Weet nu in ieder geval dat het een leuk spel is, nu ik m' even heb gespeeld. Ziet er erg goed uit. Smile

"Captain Toad: Treasure Tracker" heb ik tweedehands gekocht voor de Switch, nadat ik wat dubbele Wii U titels heb ingeruild. Hoop m' deze keer wel echt te gaan spelen. Ik vond m' altijd al leuk, maar kwam er steeds niet aan toe (dat gebeurd nogal vaak helaas). Herkansing! Intussen heb ik "Rayman Legends" en "Shantae: Half Genie Hero" ook al veel meer gespeeld op de Switch, dan destijds op de Wii U. Dat gaat voor "Captain Toad: Treasure Tracker" niet veel anders zijn en ik wil die nieuwe levels ook wel spelen. Hoop dat het wel iets toevoegt en je niet binnen een uurtje weer klaar bent met het extra gedeelte. Ben wel benieuwd wat mensen hier van de extra DLC vinden. Smile

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Captain Toad: Treasure Tracker

Platform: Nintendo Switch
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: Nintendo EAD
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 13 juli 2018

Human: Fall Flat

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: No Brakes Games
Uitgever: Curve Digital
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 07 december 2017

Monster Boy and the Cursed Kingdom

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: FDG Entertainment
Uitgever: FDG Entertainment
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 06 november 2018

RICO

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Shooter
Ontwikkelaar: Ground Shatter Games
Uitgever: Rising Star Games
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 14 maart 2019

This War of Mine: Complete Edition

Platform: Nintendo Switch
Genre: Survival
Ontwikkelaar: 11bit Studios
Uitgever: 11bit Studios
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: Q4 2018