Beleef deze zomer een epische eindstrijd in Attack on Titan 2: Final Battle Nieuws | 18 maart 2019 16:55 | Auteur: Mitch | Bron: Koei Tecmo Games

Attack on Titan 2 ligt al een tijdje in de winkels, maar fans weten dat de échte strijd nog moet beginnen. Ontwikkelaar Koei Tecmo snapt dat ook en kondigde recent Attack on Titan 2: Final Battle aan voor de Nintendo Switch.

Attack on Titan 2: Final Battle breidt het vorig jaar verschenen Nintendo Switch-spel Attack on Titan 2 uit met nieuwe content vers uit het derde seizoen van de anime. Nieuwe spelstanden, missies en personages staan daarbij in de spotlight. Op titanenjacht gaan met de mysterieuze gunslinger Kenny? In deze game kan het!

Naast Kenny zijn Nifa, Zeke, Caven en Floch toegevoegd aan het toch al niet misselijke arsenaal van speelbare personages. Dat brengt het totaal op veertig. Ook nieuwe wapens, zoals de vernietigende Thunder Spears en de trigger-happy ODM Anti-Personnel Gear, maken hun entree. Deze personages en wapens spelen dan ook een sleutelrol in het derde seizoen van de anime, waar de nieuwe verhaal-gedreven content op gebaseerd is.

Tot slot kent de uitbreiding ook een gloednieuwe modus genaamd Wall Reclamation. In deze spelstand vorm je met meerdere spelers een eigen squad en verover je samen gebieden terug op de Titans. Koei-Tecmo teaset daarnaast ook nog een andere nieuwe modus waarbij de eerder genoemde ODM-gear een hoofdrol speelt. De precieze inhoud van deze modus is nog niet bekend.

Attack on Titan 2: Final Battle verschijnt op 5 juli in Europa voor de Nintendo Switch. De uitbreiding zal zowel los als in bundelvorm verkrijgbaar zijn. Bekijk hieronder de aankondigingstrailer, maar let op: sommige beelden die je hier ziet verschenen nog niet in de anime.

Next articleNintendo Switch Nindie Showcase Spring 2019 aangekondigd voor... Previous articleN1ntendo.nl Stream Highlight: Yoshi's Crafted World

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Attack on Titan 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: Hack 'n Slash
Ontwikkelaar: Omega Force
Uitgever: Koei Tecmo Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-4
Releasedatum: 20 maart 2018

Screenshots