Nintendo komt met zevendaagse Splatoon 2-demo inclusief proefversie onlinedienst Nieuws | 18 maart 2019 21:47 | Auteur: Ricardo | Bron: Nintendo UK

Wie nog niet aan de haak geslagen is door het fenomeen Splatoon 2 krijgt de kans om alsnog overtuigd te worden: Nintendo biedt twijfelaars de mogelijkheid om het spel grondig te testen in een uitgebreide demoversie.

Nintendo heeft vandaag een demo gelanceerd van de populaire en eigenzinnige online shooter Splatoon 2. Nintendo Switch-eigenaren krijgen de complete ervaring met deze uitgebreide demoversie, waarin spelers samenspelen met eigenaren van de volledige game. Hierbij kunnen spelers kiezen uit 4-tegen-4 Turf War , Salmon Run, League Battle, en de verschillende Ranked Battle modi.

Je vindt de demo nu in de Nintendo Switch eShop, en vanaf morgen 19 maart 15:00 gaat de demo live. Spelers kunnen dan tot en met 25 maart 15:00 onbeperkt gebruikmaken van alle mogelijkheden die het spel biedt. Dit betekent tevens dat de demo een proefversie van Nintendo Switch Online bevat. Deze is ook te gebruiken als je eerder al een proefversie van de onlinedienst hebt gebruikt.

Dat is nog niet alles: wie na het spelen van de demo besluit om Splatoon 2 aan te schaffen mag rekenen op een korting van 33% bij aanschaf van de volledige game, indien je deze download tijdens de demoperiode. Hierbij wordt de gemaakte progressie vanuit de demo meegenomen.


Next articleAragami: Shadow Edition Previous articleNintendo Switch Nindie Showcase Spring 2019 aangekondigd voor...

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 19 maart 2019 01:16 | #285727
collapse
Oh...? Proberen ze de game weer leven in te blazen? ik dacht dat dit alleen zwaar populair in Japan is. Ik heb de game nog nooit gespeeld omdat het me niet aanspreekt, maar ik wil het wel proberen. Ik ga die demo dus wel downloaden.
Avatar
Yosher | 19 maart 2019 11:29 | #285728
Reactie op post #285727 van FalconPawnch
Het is inderdaad vooral erg populair in Japan, maar het is ook wel redelijk populair in Amerika en Europa. Het is IMO gewoon de beste shooter die er is, ik heb er inmiddels al meer dan 1000 uur opzitten met deze game. Eveneens met de Wii U versie.

Zeker die demo proberen zou ik zeggen! Ben benieuwd wat je ervan zal vinden. Smile
Avatar
ThanosReXXX | 19 maart 2019 19:28 | #285731
Enerzijds heel leuk om die mogelijkheid te krijgen, alleen had ik gehoopt dat we die rare praktijken van de 3DS met beperkt houdbare/slechts enkele keren te spelen demo's eindelijk achter ons hadden gelaten. Nintendo moet daarin ècht eens mee met zijn tijd. De andere twee doen dit al vele jaren goed, en hebben enkel timed demo's als het om een beta of online test gaat. Nu is dit ook deels een online test, maar daarnaast blijkbaar ook een manier om mensen sowieso weer op de game te attenderen, dus had het best gewoon een onbeperkte demo mogen zijn.

Dat gezegd hebbende, ga ik hem wel even uitproberen, nu het nog kan... Wink

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Splatoon 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: Third-Person Shooter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 21 juli 2017

Screenshots