Therapeutisch hakspel Katana Zero verschijnt 18 april voor de Nintendo Switch Nieuws | 20 maart 2019 19:04 | Auteur: Mitch | Bron: Devolver Digital

Hak vanaf 18 april jezelf een weg door hordes aan vijanden als een echte zwaardmeester, maar vergeet niet om ook af en toe je therapeut te bezoeken om alles te verwerken.

De stijlvolle 2D-hack 'n slash-titel Katana Zero verschijnt op 18 april voor de Nintendo Switch. Dat maakte uitgever Devolver Digital vandaag bekend tijdens Nintendo's Nindies-presentatie. Katana Zero draait om het stijlvol in reepjes hakken van je vijanden, maar mocht dat mislukken dan lijkt het alsof je de tijd kan terugspoelen zoals we dat kennen uit Prince of Persia.

Na al dat bloedvergieten heb je echter wel wat te verwerken. Zo zien we de hoofdpersoon halverwege de trailer een bezoekje brengen aan zijn psychiater. Jawel jongens en meisjes, ook tweedimensionale pixel-samurai worden steeds realistischer neergezet in ons mooie medium.

Bekijk hieronder de nieuwste trailer van de game. Katana Zero verschijnt 18 april voor de Nintendo Switch.
Next articleNuclear Throne vanaf nu beschikbaar voor Nintendo Switch eShop Previous articleSpeel pinball met je zwaard in Creature in the Well voor de...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Katana Zero

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: 2D side-scrolling beat-em-up
Ontwikkelaar: Askiisoft
Uitgever: Devolver Digital
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 18 april 2019