Dataminer ontdekt 15 extra character slots in Super Smash Bros. Ultimate Nieuws | 25 maart 2019 11:10 | Auteur: Mitch | Bron: Twitter

Een speurneus op Twitter heeft heeft ontdekt dat er mogelijk nog meer personages onderweg zijn na de eerste lading DLC.

Super Smash Bros. Ultimate bevat al gigantisch veel vechtersbazen en dan moeten alle aangekondigde DLC-personages nog uitkomen. Toch bestaat de kans dat het zelfs dán nog niet voorbij is, want een dataminer heeft recent ontdekt dat er maar liefst zestien open personageplaatsen verstopt zitten in de code van de game. De eerste van deze zestien wordt momenteel bezet door Piranha Plant.

2

Betekent dit dat we naast de vijf DLC characters en Piranha Plant nog eens tien extra personages mogen verwachten in de verre toekomst? De Twitter-gebruiker in kwestie houdt nog even een slag om de arm.

In totaal zijn er namelijk zelfs dertig extra plaatsen gevonden. Voordat collectief onze hoofden ontploffen: dit is normaal. Super Smash Bros. for Wii U bevat exact hetzelfde aantal. De zestien placeholder slots staan nu in de spotlight, omdat deze specifiek bedoeld zijn voor personages bruikbaar in de World of Light-modus. Het feit dat Piranha Plant één van deze zestien plaatsen heeft ingenomen, geeft het geheel wel net dat beetje extra gewicht.

Wat denken jullie: krijgt Super Smash Bros. Ultimate meer dan één seizoen aan DLC?
Next articleJoker krijgt mogelijk vrouwelijke tegenhanger in Super Smash... Previous articleProfessor Layton and the Curious Village lijkt naar Nintendo...

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 25 maart 2019 14:49 | #285787
collapse
HYPE!! Man, dit zou echt gekkenwerk zijn, en ik weet ook niet of ik dat wel allemaal wil betalen. Voorlopig zou dit de game nog jaren moeten verlengen want het duurt al maanden voor er een eerste dlc character uitkomt.

Mocht dit echter waar zijn, dan verwacht ik wel echt de meest gevraagde characters van fans hoor, als ze nog meer van die wtf dingen toevoegen zoals piranha plant (welke overigens wel tof is) is het een dikke middelvinger naar de fans. We gaan het meemaken of nintendo hier überhaupt op wilt reageren.
Avatar
Jerone | 26 maart 2019 12:54 | #285796
Reactie op post #285787 van FalconPawnch
collapse
Ik vind Piranha Plant echt geen dikke middelvinger naar de fans hoor, volgens mij was iedereen er blij mee. Daarbij mogen de fans roepen wat ze willen, het is nog altijd Nintendo die bepaalt. Ze zijn niets verplicht imo
Avatar
Mink | 26 maart 2019 13:33 | #285797
Reactie op post #285796 van Jerone
Wijze woorden van Jerone.
Avatar
Volleybaas | 26 maart 2019 14:38 | #285799
Reactie op post #285787 van FalconPawnch
collapse
uhm dude...
mag hopen dat je snapt dat '15 open slots' niet betekent: er komen 15 characters aan. Dit zegt allemaal niet zo veel.

Also, plant middelvinger naar fans...? Je klinkt een beetje als n puber fanboy. En ik weet dat je dat niet bent, dus chillerino
Avatar
FalconPawnch | 27 maart 2019 01:19 | #285811
Reactie op post #285799 van Volleybaas
"Dit ZOU echt gekkenwerk zijn". Dit maakt toch hopelijk wel duidelijk dat ik alleen even van het uiterste uitga? Natuurlijk gebeurt dit niet. En zo wel dan is een dikke told you so =)
Avatar
Martijn | 26 maart 2019 21:40 | #285809
Reactie op post #285787 van FalconPawnch
Het was geen middelvinger naar de fans. Piranha Plant was het gratis extraatje. De verrassing. Het presentje dat je er gratis bij krijgt. Dat anderen dat zo niet zien, omdat ze andere verwachtingen hadden? Dat is hun probleem. Voor de rest is Piranha Plant de Vitamini-knuffel bij je boodschappen.

Overigens vind ik Piranha Plant een veel betere toevoeging dan o.a. Corrin, Joker en nog enkele anderen. Ja, het is een standaard vijand, maar moeten het altijd de hoofdpersonages zijn die meevechten? Piranha Plant is bekend sinds 1985, in talloze variaties. Vrijwel iedereen kent hem en er is een originele move-set te bouwen uit zijn geschiedenis. Hij is iconisch genoeg. Je zou hem als representatie voor Petey Piranha kunnen zien, die een tijdlang wél een onderdeel van Mario's vriendenclubje was. Ik zie Piranha Plant liever als vechter in het spel dan o.a. Geno (die na een eenmalig optreden alleen nog bekend is vanwege gezeur, dat hij erin zou moeten) of Waluigi (die met zijn staat van diensten prima op zijn plaats is als Assist-Trophy).

Overigens verwacht ik niet meteen een explosieve toename van het aantal vechters, alleen omdat er nog 15+ plaatsen mogelijk zouden zijn in het selectiescherm. Dit kan ook met testen te maken hebben of uit voorzorg, om zeker te zijn dat de selectie altijd op het scherm past. Het hoeft niks te betekenen voor toekomstige DLC. Waarschijnlijk is het na de 5e DLC gewoon klaar.
Avatar
FalconPawnch | 27 maart 2019 01:16 | #285810
Uhm mensen... begrijpend lezen?? En dan vooral tussen die haakjes!

Plant is tof. Maar mijn punt is, het was een character waar nooit iemand om vroeg. Mensen gillen en schreeuwen om Waluigi en dan is dit de next mario rep. Iets totaal randoms. Als je fans om iets vragen, dan is het vaak wel zo fijn als daar ook in elk geval op gereageerd wordt.

Maar goed, iedereen begrijpt me verkeerd geloof ik. Misschien had ik het niet goed verwoord. =)

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Smash Bros. Ultimate

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2-8
Releasedatum: 07 december 2018

Screenshots