Joker krijgt mogelijk vrouwelijke tegenhanger in Super Smash Bros. Ultimate Nieuws | 25 maart 2019 11:15 | Auteur: Mitch | Bron: Twitter

De Phantom Thief of Hearts komt mogelijk niet alleen.

Joker zou in Super Smash Bros. Ultimate wel eens meer aan het vechtspel toe kunnen voegen dan enkel één personage en een stage. Eerder vonden dataminers in de code van de game de namen 'Jack' en 'Jane'. Jack is de codenaam van Joker, maar Jane stond nog open. Ook de woorden 'pony_tail' die haar naam vergezelden, deden geen belletjes rinkelen.

Dat mysterie ontrafelt zich nu langzaam, want in de recent uitgebrachte aankondigingstrailer van Persona 5: The Royal staat een nieuw, vrouwelijk personage centraal. Jawel, inclusief paardenstaart!De kans lijkt dus aanwezig dat dit nieuwe personage ook in Super Smash Bros. Ultimate zal opduiken en waarschijnlijk nog speelbaar ook! Het kan hierbij gaan om een zogenaamde alt skin van Joker, zoals je bijvoorbeeld ook en Olimar en Alph hebt. Al is een echo-vechter ook een mogelijkheid.

We weten het allemaal binnenkort, want Joker verschijnt in april 2019 voor Super Smash Bros. Ultimate als betaalde DLC.
Next articleSteins;Gate Elite Previous articleDataminer ontdekt 15 extra character slots in Super Smash Bros....

Reacties van gebruikers

Avatar
Martijn | 25 maart 2019 12:13 | #285780
collapse
Ik ga er vanuit dat dit hetzelfde werkt als bij de mannelijke en vrouwelijke versies die nu in het spel zitten, zoals Robin, Corrin, Wii Fit Trainer, Pokémon Trainer, enz. Waarom zouden ze het anders doen, als er al meer personages met dit soort variaties in het spel zitten?

Overigens is dit nog steeds geen toevoeging waar ik erg blij van wordt. Ieder zijn mening, maar ik hoop dat de rest van de DLC wat aansprekender is. Als Nintendo fanaat vind ik dit personage hier nog minder thuishoren dan Cloud (begin ik ook nu pas een beetje aan te wennen). Breng eerst maar de bijhorende games naar de Switch, zodat we eerst het personage kunnen leren kennen.

Hoop dat het niet met alle DLC op deze manier gaat, want dan kunnen we nog meer 'onbekenden' verwachten. Personages mogen best 3rd party zijn, maar liever wel met wat meer Nintendo geschiedenis in zich. Weird
Avatar
FalconPawnch | 27 maart 2019 01:24 | #285812
Reactie op post #285780 van Martijn
Hmja, zal wel gevalletje alt skin zijn mocht dit waar zijn. We zien het vanzelf wel. En dan nog is het maar een extraatje he ;-)

Wat toekomstige dlc chars betreft... ik hoop dat het de vergeten nintendo characters betreft. Ik hoop nog steeds een Dixie Kong te zien. Ze is nog geen assist trophy dus ik sluit de mogelijkheid niet uit.

Mar goed, als het allemaal guest character worden dan gaat mijn hartje sneller kloppen van het idee alleen al om Banjo en Kazooie te spelen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.