Crash Team Racing Nitro-Fueled bevat ook content uit opvolger Crash Nitro Kart Nieuws | 26 maart 2019 14:43 | Auteur: Erik F. | Bron: Activision

Via een nieuwe trailer laten de ontwikkelaars weten dat je de titel Crash Team Racing Nitro-Fueled letterlijk kunt nemen.

Dit houdt in dat je naast alle content van Crash Team Racing, ook alle dertien tracks uit Crash Nitro Kart kunt verwachten. Deze banen zijn aangepast om de originele CTR-ervaring te matchen. Naast de racebanen, worden ook de Battle Arena's en Battle Modes uit die game toegevoegd, alsmede een verse selectie aan karts. Schaf je de PlayStation 4-versie aan, dan krijg je zelfs exclusieve 'retro content'.

Crash Nitro Kart verscheen oorspronkelijk voor de Nintendo GameCube, PlayStation 2 en Xbox in 2003. Het was de onofficiële opvolger van de PlayStation 1-klassieker. Crash Team Racing Nitro-Fueled verschijnt op 21 juni voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Next articleGa op een mystieke reis door Midgar in lanceertrailer Final... Previous articleShantae 5 aangekondigd voor Nintendo Switch

Reacties van gebruikers

Avatar
Martijn | 26 maart 2019 15:11 | #285802
Wordt gewoon de Switch versie hier. Op de Playstation vond ik "CTR" erg tof! Op sommige punten overtrof het Mario Kart. Zo was er een Adventure Mode, waardoor de spelervaring ook voor de enkele speler langer boeiend bleef. Best kans dat ik deze ook haal.

Leuk dat ze ook uit "Crash Nitro Kart" putten, maar dat spel ken ik niet echt. Hoop op de eerste plaats dat de characters eruit blijven zien zoals ze horen. Zeker later werden de designs van de personages steeds lelijker en leken soms nog nauwelijks op hun eigenlijke vorm. In "Crash Bandicoot N.Sane Trilogy" werd dat gelukkig ongedaan gemaakt en zagen ze er weer uit zoals het hoort: HOUDEN ZO!!

Verder is extra altijd mooi. Zolang we maar geen kansloze figuren krijgen, zoals Crunch Bandicoot, etc. Eigenlijk vind ik alles van na het Naughty Dog tijdperk matig, wat Crash Bandicoot betreft. Werd pas bij "N.Sane Trilogy" rechtgezet (toen was échte Crash weer terug), maar alles daartussen vond ik waardeloos, vanaf "Crash Bandicoot 4: Wrath of Cortex" of zelfs "Crash Bash". Ik zie liever niet teveel terug uit die periode. Ga er vanuit dat de makers weten wat ze doen...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Platform: Nintendo Switch
Genre: Racing
Ontwikkelaar: Beenox
Uitgever: Activision
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 0
Releasedatum: 21 juni 2019

Screenshots