Ga op een mystieke reis door Midgar in lanceertrailer Final Fantasy VII Media | 26 maart 2019 14:48 | Auteur: Erik F. | Bron: Nintendo

Final Fantasy VII verschijnt ten lange leste eindelijk op een Nintendo-platform. Om dat te vieren heeft Nintendo een lanceertrailer uitgebracht.

Voor velen is Final Fantasy VII een van de meest legendarische RPG's die er bestaat. Oorspronkelijk zou de titel zelfs voor de Nintendo 64 verschijnen, maar vanwege problemen tussen Square Enix en Nintendo is dat er nooit van gekomen. Nu, 22 jaar later, is eindelijk het moment daar en is Final Fantasy VII op de Nintendo Switch verschenen. Bekijk onderstaande trailer en bereid je voor op een mystieke reis door Midgar.

Final Fantasy VII is vanaf vandaag (26 maart) verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Next articleJapanse verkoopcijfers 18/3/2019 - 24/3/2019: Sekiro, robots... Previous articleCrash Team Racing Nitro-Fueled bevat ook content uit opvolger...

Reacties van gebruikers

Avatar
Yosher | 26 maart 2019 14:57 | #285800
Deze heb ik ook maar eens aangeschaft. Hoop hem eindelijk eens te kunnen uitspelen!

Ben er een uurtje of twee geleden mee begonnen, en nadat ik van die trein afkwam na die eerste explosie hing het spel zich al op tijdens een random gevecht toen Cloud aanviel. Ik had even die 3x snelheid aangezet (voor het eerst tijdens dat gevecht) dus vraag me af of het daarmee te maken heeft.

Hoe dan ook ben ik wel echt blij dat deze game dan ook eindelijk op een Nintendo platform beschikbaar is. Het was toendertijd ja voor de Super Nintendo, en toen voor de N64 in ontwikkeling voordat het naar de PlayStation ging, en vanaf dat moment durfde men al bijna niet te dromen dat deze game ooit op een Nintendo platform zou komen. Hoe de tijden zijn veranderd zeg!
Avatar
MichaelNight | 26 maart 2019 15:35 | #285804
Kwam Final Fantasy Dissidia maar uit voor de Switch


Ps: FFIV director wilt Final Fantasy IV wel naar Switch uitbrengen.

https://www.gamespot.com/articles/final-fantasy-xiv-online-boss-talks-potential-xbox/1100-6465808/?

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Final Fantasy VII

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Square Enix
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 26 maart 2019

Screenshots