Gratis Dead Cells uitbreiding 'Rise of the Giant' later dit jaar beschikbaar Media | 29 maart 2019 16:49 | Auteur: Paul H.

Motion Twin heeft twee verse trailers bomvol animatie en content uitgebracht om de nieuwe uitbreiding te vieren.

Dead Cells is een 2D "RogueVania", een term die in het leven is geroepen door de Franse ontwikkelaar Motion Twin. Het spel combineert moderne Roguelikes zoals Binding of Isaac en Enter the Gungeon met klassiekers zoals Castlevania en Metroid in een 2D pixelart stijl. Baan een weg door het kasteel dat met elke nieuwe poging een andere inrichting kent en rust je karakter uit met verschillende wapens en vaardigheden. Zonder checkpoints zal ieder gevecht spannend blijven en ligt het gevaar overal op de loer.

Motion heeft recent een tweetal trailers uitgebracht die de nieuwe uitbreiding uitlichten. Deze content is vanaf nu gratis verkrijgbaar voor bezitters van de pc-versie van Dead Cells en bevat nieuwe levels, wapens, vijanden, baasgevechten, skills en meer. Later dit jaar zal de uitbreiding volgen op Nintendo Switch. De eerste trailer is een korte animatievideo en de ander laat gameplay en nieuwe skins zien. Bekijk de trailers hieronder.

Dead Cells verscheen 7 augustus 2018 voor Nintendo Switch.


Next articleBulletstorm: Duke of Switch Edition knalt zich een weg naar... Previous articleGraveyard Keeper aangekondigd voor Nintendo Switch

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.