Nintendo eShop - Week 13 (Yoshi's Crafted World, Final Fantasy 7, Windscape, meer) Nieuws | 29 maart 2019 19:11 | Auteur: Paul H.

Deze week verschijnen onder andere Yoshi's Crafted World, Final Fantasy VII en Xenon Racer voor Nintendo Switch in de Nintendo eShop.

Nintendo eShop (Nintendo Switch)

Yoshi's Crafted World
Uitgever: Nintendo
Prijs: €59,99


Yoshi's Crafted World is de nieuwste telg in de Yoshi-serie waarin de hele spelwereld gemaakt is van geknutseld materiaal. Bij N1ntendo zijn we erg enthousiast over de titel; zo hebben we naast twee previews ook een video gemaakt, is het spel tijdens een livestream aan bod gekomen en heeft het spel een mooi cijfer van Dreon gekregen in de review. Mocht je nog twijfelen, dan heeft het spel ook een demoversie in de Nintendo Switch eShop.

Final Fantasy VII
Uitgever: Square Enix
Prijs: €15,99


Voor velen is Final Fantasy VII een van de meest legendarische RPG's die er bestaat. Oorspronkelijk zou de titel zelfs voor de Nintendo 64 verschijnen, maar vanwege problemen tussen Square Enix en Nintendo is dat er nooit van gekomen. Nu, 22 jaar later, is eindelijk het moment daar en is Final Fantasy VII op de Nintendo Switch verschenen en laat je in de hoofdrol kruipen van Cloud Strife. Hij vormt onderdeel van rebellengroep Avalance, en heeft als doel om de duistere corporatie ShinRa te stoppen. Tijdens deze reis wordt hij echter geconfronteerd met trauma's uit het verleden, waaronder zijn aartsvijand Sephiroth.

Xenon Racer
Uitgever: Soedesco
Prijs: €49,99


In de nabije toekomst stelt de officiële racebond een seizoenspauze in, om topteams te helpen met de transitie naar vliegende voertuigen. Om dit gat te overbruggen organiseren producenten van rijdende hybride auto's een onofficieel kampioenschap voor beginnende coureurs. Hun geavanceerde auto's rijden extreem snel door een combinatie van elektriciteit en xenongas. Beheers je adrenaline en drift door de straten, boost naar immense snelheden en word de ultieme kampioen in Xenon Racer.

Windscape
Uitgever: Headup Games
Prijs: €19,99


Windscape is een first-person actie-avontuur vol uitdagingen. De unieke art-stijl wordt weerspiegeld in uitgestrekte werelden en hun bizarre inwoners. Op je reis ontdek je grotten, ruïnes en mysterieuze wouden in een prachtige gamewereld. Verzamel grondstoffen en vecht tegen monsters, zodat je materialen hebt waarmee je voorwerpen, wapens en uitrusting kunt maken. Onthul de geheimen van de eilanden en baan je een weg door uitdagende puzzels en spannende eindbaasgevechten. Verwacht binnenkort de review!

Bovenstaande games zijn maar een handjevol van de spellen die deze week uitkomen. Kijk hier verder voor alle 35 releases van deze week!

Speciale aanbiedingen

Planet Alpha - €9,99 (tot en met 09-04-2019; normaal €19,99)


Planet Alpha is een mysterieus side-scroller avontuur waar creatieve puzzels, sluipmechanieken en snelle platform-actie worden gecombineerd om een unieke ervaring te bieden. Je wordt wakker op een onbekende planeet met mysterieuze, inheemse flora en fauna. Terwijl je de wereld om je heen verkent krijg je de mogelijkheid om de planeet te draaien en te besturen. Gaandeweg kom je steeds meer te weten over de wereld, dat niet zo kalm en sereen blijkt te zijn. Neslihan noemde het een buitenaards bijzonder avontuur in haar review.

Trine Enchanted Edition/Trine 2: Complete Story - €10,49/11,89 (tot en met 11-04-2019; normaal €14,99/16,99)


Trine is een serie met adembenemende omgevingen, uitdagende puzzels en vloeiende platformelementen. Speel als een van de drie helden: Amadeus de tovenaar, Pontius de ridder en Zoya de dief. Ga alleen of samen met twee anderen op avontuur door gevaarlijk gebieden en gebruik vuur, water, zwaartekracht en magie om puzzels op te lossen in de oogstrelende omgevingen. Recent hebben wij Trine 2: Complete Story in een livestream laten zien en waren erg tevreden over het spel!

Dit zijn de meest interessante titels deze week uitgegeven voor Nintendo Switch! Kijk voor alle aanbiedingen en releases, inclusief titels voor Wii U en (New) Nintendo 3DS op de website van Nintendo.
Next articleMario & Sonic at the Tokyo 2020 Olympic Games aangekondigd voor... Previous articleSuper Blood Hockey verschijnt volgende maand voor Nintendo Switch

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Final Fantasy VII

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Square Enix
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 26 maart 2019

Planet Alpha

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Side Scrolling Action Platformer
Ontwikkelaar: Adrian Lazar
Uitgever: Team17
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 04 september 2018

Trine 2: Complete Story

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €16,99
Genre: Puzzel Adventure
Uitgever: Frozenbyte
Aantal spelers lokaal: 3
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 18 februari 2019

Trine Enchanted Edition

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Puzzle Platformer
Ontwikkelaar: Frozenbyte
Uitgever: Frozenbyte
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 09 november 2018

Windscape

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Adventure RPG
Ontwikkelaar: Magic Sandbox
Uitgever: Headup Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 27 maart 2019

Xenon Racer

Platform: Nintendo Switch
Genre: Racing
Ontwikkelaar: 3DClouds.it
Uitgever: Soedesco
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 26 maart 2019

Yoshi's Crafted World

Platform: Nintendo Switch
Genre: Platform
Ontwikkelaar: Good-Feel
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 29 maart 2019