HAL Laboratory: "De waarheid achter Kirby's lichaam en voeten is topgeheim" Nieuws | 02 april 2019 14:41 | Auteur: Erik | Bron: Kotaku

Onder de noemer zacht nieuws: HAL Laboratory heeft vandaag een uitspraak gedaan over de reden achter Kirby's bijzondere lichaam.

Dit na een vraag van Kotaku, die een interview had met Shinya Kumzaki, chief creator van HAL. Kotaku vroeg wat er nou achter de voeten van de roze blob schuilde. "Dit is zeker een unieke vraag", antwoordt Kumazaki. "Ik kon een lach niet onderdrukken. Toch ben ik bang dat de mysterieuze samenstelling van Kirbys lichaam topgeheim is."

Toch gaat hij wel wat dieper in detail op de manier waarop Kirby loopt, en trekt een vergelijking met hoe wij als mensen rennen. "Kirby's lichaam is uniek geschapen ten opzichte van ons mensen, maar de [ren] animatie die we creëerden doet denken aan een beweging die niet zo veel verschilt van lopen. Het is ooit gemaakt met het idee van een energiek rennend persoon in het achterhoofd, met de dijbenen, knieën en enkels onzichtbaar - toch hielden we hier desondanks wel rekening mee.

We kunnen Kirby volgens Kumazaki dan ook het beste vergelijken met een levendig kind dat door een groots weiland rent!

Waarom Kotaku de beste man vroeg naar Kirby's voeten? Daarvoor kun je onderstaand stripje de schuld geven, die viral ging in 2017. Meer Kirby-leesvoer? Ness vertelt je graag alles over zijn laatste avontuur op de Nintendo 3DS!


Next articlePsychedelische Hellblade verschijnt volgende week voor de Nintendo... Previous articleWorld of Final Fantasy Maxima

Reacties van gebruikers

Avatar
ThanosReXXX | 02 april 2019 19:39 | #285841
Toch ben ik bang dat de mysterieuze samenstelling van Kirbys lichaam topgeheim is.

Hoppa! Rechtstreeks uit het handboek van "makkelijkste antwoorden bij vragen van journalisten"... Hahaha
Avatar
FalconPawnch | 02 april 2019 22:31 | #285844
wat een vraag ook weer...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.