Furi krijgt gratis 'Freedom' update Nieuws | 09 april 2019 08:00 | Auteur: Mitch | Bron: The Game Bakers

Frans actie-epos krijgt een paar toffe gratis extra's.

Een jaar na de lancering van de Nintendo Switch-versie van het stijlvolle actiespel Furi heeft de ontwikkelaar nu een nieuwe update uitgebracht. Deze nieuwe versie, die door het leven gaat als de Freedom update, bevat een aantal interessante extra's voor zowel nieuwkomers als veteranen.

Zo is er een Invincible-modus toegevoegd. Zoals de naam al doet vermoeden ben je in deze stand niet dood te krijgen. Handig voor mensen die Furi toch een tikkeltje te moeilijk vonden, maar ook speedrunners kunnen nu naar hartenlust hun technieken verfijnen zonder grote stukken van de game opnieuw te hoeven spelen.

Nu bevatte Furi al een speedrun-modus, maar met de Freedom update kunnen spelers deze voor het eerst ook selecteren voor de intense Furier-moeilijkheidsgraad. Alsof die stand al niet moeilijk genoeg was..Furi is een een unieke actiegame die vrijwel volledig uit boss battles bestaat. Het is gemaakt door de Franse indiestudio The Game Bakers als een ode aan klassieke Japanse actiegames als Megaman en Gradius. De game is sinds 11 januari 2018 verkrijgbaar op de Nintendo Switch eShop. Collega Jeroen gaf het een nette 7.5 in zijn recensie.
Next articleFurwind komt naar de Nintendo Switch Previous articleGood-Feel legt uit hoe het concept achter Yoshi's Crafted World...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Furi

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Action
Ontwikkelaar: The Game Bakers
Uitgever: The Game Bakers
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 11 januari 2018

Screenshots