Nieuwe reclame lijkt Stage Builder voor Super Smash Bros. Ultimate te bevestigen Nieuws | 10 april 2019 07:47 | Auteur: Mitch | Bron: Nintendo

Wat zien we daar rechtsonder in het scherm?

We wachten allemaal met smart op Super Smash Bros. Ultimate versie 3.0.0, maar de geluksvogels in Nintendo's nieuwe officiële reclamespotje lijken deze al in bezit te hebben.

Pauzeer de onderstaande video tijdens de eerste twee secondes en de menu-optie 'Stage Builder' is duidelijk zichtbaar.Bewust lek of een onbewuste blunder? Hoe dan ook, de terugkeer van de Stage Builder lijkt een feit!
Next articleMiriam slacht demonen af in gameplaybeelden Bloodstained: Ritual... Previous articleFate/Extella: Link - Mangaknul of mangakul?

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 10 april 2019 09:22 | #285906
collapse
Hmja, voor de casuals dus. Dit onderdeel heeft me nooit weten te boeien. Hopelijk komt die shit dan ook niet in online matches voorbij.
Avatar
Martijn | 10 april 2019 10:57 | #285908
Reactie op post #285906 van FalconPawnch
collapse
Vond ik ook nooit zo'n interessant onderdeel. De mogelijkheden waren nogal beperkt. Eigenlijk leek alles wat je kon maken nogal op elkaar. Ook bieden de 100+ stages die al in het spel zitten zo'n beetje alles dat je nodig hebt voor gevechten.

Hoop ook dat die niet voorbij komen in online gevechten. Ik houd het liever eerlijk. Anders wordt het straks eerder een gevecht met levels, dan een gevecht tegen anderen.

Kan eventueel leuk zijn, maar dan moet het wel beter aangepakt worden dan voorheen. Verwacht niet dat ik veel gebruik zal maken van de level editor. Er was eerder ook een gerucht dat Home-run Smash weer terugkomt. Zou dat dan ook waar zijn? Ook niet echt onmisbaar. We zullen wel zien. Hoop dat er nog iets meer wordt toegevoegd, waar je wat meer aan hebt. Eerste waaraan ik denk is het uitbouwen van de Online opties.
Avatar
FalconPawnch | 10 april 2019 14:50 | #285911
Reactie op post #285908 van Martijn
collapse
Als HRC terugkomt, ben ik echt superblij.

Dingen die ik graag nog zie in Smash als update:
• Homerun Contest dus
• Vrienden kunnen uitnodigen voor een match.
• Online van character kunnen switchen zonder dat je je tegenstander moet verlaten
• Optie om mensen zonder cable niet te matchen met mij. Ik ervaar nog steeds van die lag matches terwijl ik een stabiele kabelverbinding heb. Daar heb ik niet voor betaald.
• Geen bans krijgen als je verbinding weg pleurt. En al helemaal niet GSP verlagen na zo'n gebeurtenis.
• Het kunnen ignoren van bepaalde characters online. Ik ben Young Link echt spuugzat momenteel... iedereen speelt met die spamhoer..
Avatar
Yosher | 10 april 2019 17:24 | #285912
Reactie op post #285911 van FalconPawnch
collapse
Waarom zou je zo blij zijn als HRC terugkomt? Het was een leuke modus maar ik was er persoonlijk wel klaar mee zodra ik alle challenges die ermee te maken hadden, had voltooid. Ben echt nieuwsgierig wat je zo superblij zou maken als deze terug zou keren.

Het ignoren van bepaalde characters online zou niet echt werken denk ik. Zo zou je alle personages kunnen ignoren, behalve die ene waar jouw personage echt héél goed tegen is, en zo echt op een héél cheap manier je score kunnen opwerken. Misschien dat je wel maar enkele personages (zo'n 10 personages, max. 15 personages) zou kunnen ignoren, dan zou het wel kunnen werken denk ik zo.
Avatar
FalconPawnch | 10 april 2019 22:44 | #285915
Reactie op post #285912 van Yosher
collapse
omdat ik het competitief speelde toen destijds met volleybaas... Elke keer als we een highscore met net een lullige meter hadden verbeterd, was het gelijk challenge accepted

Eerlijk gezegd zie ik die character uitsluiting ook niet werken. Maar het zou fijn zijn als je op zn minst 1 character kan kiezen die je liever niet als tegenstander krijgt. Ik zou per direct young link daar selecteren haha.
Avatar
Martijn | 11 april 2019 01:11 | #285916
Reactie op post #285915 van FalconPawnch
Haha, dat heeft iedereen wel met een bepaalde vechter, denk ik. Wink

Kom zelf Young Link niet zo opvallend vaak tegen als tegenstander. Ik vecht Online meestal één tegen één, meestal als MegaMan, Rosalina, Daisy, Donkey Kong of Ice Climbers (al heb ik nog steeds niet iedere vechter unlocked en kies ik ook wel uit de anderen). Ik kies niet voor één main-vechter, want dat wordt me te snel eentonig.

Over het algemeen is Young Link niet irritant aanwezig, wat mij betreft. Meestal krijg ik die wel verslagen. Het wordt een ander verhaal als Fox, Falco, Wolf, Corrin of Cloud in het gevecht komt. Om één of andere reden kunnen mijn favorieten daar niet zo goed tegenop, al win ik het soms. Zo heeft iedereen wel zijn eigen favoriete of minder favoriete vechters. Ook leer je bij. Zo had ik eerst meer moeite met Inklings of Ganondorf, maar dat komt nog weinig voor de laatste tijd. Very Happy

Eerlijk gezegd hoeven er wat mij betreft geen vechters uitgesloten te worden. Als je dat doet komt er wel weer een ander personage, dat dan je minst favoriete tegenstander wordt. Zo blijft je bezig. Uitsluiting van bepaalde vechters is wat mij betreft een vrij oneerlijke en overbodige optie. Ik heb liever dat ze op iets anders concentreren. Smile

Het heeft één voordeel: als je Young Link nu zo vaak als tegenstander treft, sla je hem over een tijdje mogelijk met gemak je scherm uit. Je leert steeds beter wat vechters wel/niet kunnen en wat hun beste tactieken zijn, dus misschien heb je over een aantal maanden weer een andere minst favoriete tegenstander. Hahaha
Avatar
Yosher | 12 april 2019 15:55 | #285954
Reactie op post #285915 van FalconPawnch
Dat vind ik wel een verdomd goede reden om er blij van te worden ja. Hahaha

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Smash Bros. Ultimate

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2-8
Releasedatum: 07 december 2018

Screenshots