Vandaag: N1ntendo.nl Stream: Couch co-op pret met indiegames Livestream | 14 april 2019 11:00 | Auteur: Paul

Een relaxte zondagmiddag met multiplayerspellen!

Tijdens de vorige stream speelden Dreon, Patrick en Paul Yoshi's Crafted World, Nippon: Marathon, Big Crown: Showdown, Treasure Stack en Trine 2: Complete Story.

Naast Mechstermination Force gaan we vanmiddag ook de aandacht geven aan interessante, grappige of opmerkelijke indiegames die zijn verschenen. Zo proberen we Overwhelm, een pittige actiegame die een extra coöpstand heeft gekregen, gaan we onze platforming-skills aan de tand voelen in Unit 4 en gaan we elkaar het leven zuur maken in Ultimate Chicken Horse.Vanaf 13:00 uur gaan we van start! Patrick, Dreon, Mitch en Paul zijn met zijn vieren aanwezig bij deze stream. Wil je een keer met een online multiplayer-spel meespelen? Voeg dan Dreon toe op je Nintendo Switch. De vriendcode van Dreon is SW-5845-0895-7970.

Daarnaast is er voldoende mogelijkheid tot interactie met de andere games. Heb je dus zin om met ons te spelen of wil je de crew gewoon eens live meemaken? Kom dan zeker kijken straks! We zijn live via de N1ntendo.nl Twitch pagina vanaf 13:00 uur.
Next articleSamen met blokjes spelen in frisse screens Box Boy + Box Girl Previous articleClaybook - Klei(n) maar fijn

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.