Haarscherpe beelden in trailer Pokemon the Movie: Mewtwo Strikes Back Evolution Media | 11 april 2019 09:30 | Auteur: Kitty

Er is een nieuwe trailer gelanceerd van Pokemon the Movie: Mewtwo Strikes Back Evolution.

In de nieuwe (Japanse) trailer zien we, net als in Pokémon The First Movie: Mewtwo Strikes Back uit 1998, het verhaal van Mewtwo. De verhaal gaat over de uitbraak van Mewtwo nadat hij is gemaakt door dokter Fuji (uiteraard ingehuurd door Team Rocket). Dit keer zien we het geheel echter in indrukwekkende HD-beelden.De film draait vanaf 12 juli in Japanse bioscopen, een Nederlandse releasedatum is nog niet bekendgemaakt.
Next articleMario Odyssey krijgt nieuwe VR-theater-modus voor Nintendo Labo Previous articleKrijg vanaf vandaag tot 60% korting met de Nintendo eShop Blockbuster...

Reacties van gebruikers

Avatar
Demin | 12 april 2019 00:11 | #285942
Ik zal wel als een oude lul klinken maar oei wat ziet dit er slecht uit, vroeger was het toch veel beter... De pokémon vertalen zich op zich nog wel goed naar 3d vorm, maar die Sugimori anime stijl van de menselijke characters... nope.

Sowieso snap ik het idee van een 1 op 1 remake maar nu in 3D niet zo goed, de Pokémon I choose you film was ook een hervertelling van het eerste seizoen maar daar zat ten minste nog een duidelijke eigen twist bij. Jammer dat ze zich nu gedwongen voelen naar CGI over te stappen en het niet bij de prachtige 2D stijl van I choose you en diens opvolger houden. Ik had begrepen dat ze dit speciaal hebben gedaan omdat ze in Japan geloven dat de Westerse markt niet meer naar 2D films wil kijken. (bedankt voor het de nek omdraaien van je 2D films, Disney...) Zonde hopelijk zet dit niet door naar de Anime, al vind ik de gebruikte stijl voor Sun en Moon ook al vreselijk. X&Y was echter zo goed (zowel qua visuals als qua verhaal, al blijft dat laatste nooit helemaal top bij Pokémon) dat ik de anime weer een tijdje heb opgepakt.

Nu ja, ik ook niet echt meer de doelgroep dus ze doen maar. Maar ik blijf het wel jammer vinden.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.