Met Travis Touchdown op drakenjacht in Dragon's Dogma: Dark Arisen voor de Switch Nieuws | 15 april 2019 16:35 | Auteur: Mitch | Bron: Suda 51

Spelontwikkelaar Suda 51 is een man van verrassingen, zo blijkt maar weer.

Je leest het goed: de iconische Travis Touchdown en zijn zwaard gaan officieel op drakenjacht. Ontwikkelaar Suda 51 kondigde onlangs tijdens een stream de samenwerking aan met het door Capcom uitgegeven Dragon's Dogma: Dark Arisen. De Nintendo Switch-versie, om precies te zijn.

6

Travis zal in het spel verschijnen als een zogenaamde pawn. Pawns zijn door de computer bestuurde partners die je meehelpen tijdens de vele gevechten in de game. Travis zelf is dus helaas niet speelbaar, maar als troost krijgt hij wel een stoer litteken en een middeleeuws, vlammend zwaard.

Ook eigenaren van No More Heroes: Travis Strikes Again profiteren van deze opmerkelijke kruisbestuiving. Zo kun je Travis in dat spel uitdossen met een gloednieuw Dragon's Dogma T-shirt.

Dragon's Dogma: Dark Arisen verschijnt 23 april 2019 voor de Nintendo Switch.
Next articleNintendo-icoon Reggie Fils-Aime nu te volgen op Twitter Previous articleOntwikkelaar Apex Legends heeft nu niets aan te kondigen over...

Reacties van gebruikers

Avatar
MichaelNight | 16 april 2019 07:33 | #285986
Link van TLoZ als speelbare character zou epic zijn.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Dragon's Dogma: Dark Arisen

Platform: Nintendo Switch
Genre: Open-world Adventure
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 23 april 2019

Screenshots