Nintendo eShop - Week 16 (Cuphead, My Time at Portia, Trüberbrook, meer) Special | 19 april 2019 22:13 | Auteur: Paul

Deze week verschijnen onder andere Cuphead, My Time at Portia en Trüberbrook voor Nintendo Switch in de Nintendo eShop.

Nintendo eShop (Nintendo Switch)

Cuphead
Uitgever: StudioMDHR
Prijs: €19,99


Cuphead is een klassieke actiegame die sterk gericht is op eindbaasgevechten en is gebaseerd op cartoons uit de jaren dertig. De visuals en audio zijn gemaakt met dezelfde technieken uit dat tijdperk, dus met traditionele handgetekende animaties, aquarelachtergronden en originele jazz-opnames wat zorgt voor een fantastische nostalgie-trip. De zeer hoge moeilijkheidsgraad kan afschrikwekkend zijn, maar Daan benadrukt dat ondanks dat het spel moeilijk is, het wel altijd eerlijk blijft. Speel als Cuphead of Mugman (in de singleplayerstand of lokale coöpstand) en doorkruis vreemde werelden, verkrijg nieuwe wapens, leer krachtige supermoves en ontdek verborgen geheimen terwijl je je schuld probeert terug te betalen aan de duivel. Voor ieder wie een fan is van klassieke Disney cartoons, een pittige uitdaging en heerlijke jazzmuziek: kopen!

My Time at Portia
Uitgever: Team17
Prijs: €29,99


Herstel je vaders verwaarloosde werkplaats in zijn voormalige glorie door opdrachten uit te voeren, gewassen te verbouwen, dieren te houden en vrienden te worden met de eigenaardige bewoners van dit charmante, postapocalyptische land. Gewapend met het oude handboek en de werkbank van je vader moet je verzamelen, delven en produceren om de beste werkplaats van Portia te worden. Help de bewoners met de wederopbouw van de stad en ontrafel de geheimen die eronder verborgen liggen. Maak vrienden, vervul verzoeken, wissel geschenken uit, ga op dates en laat de romantiek opbloeien. Kitty noemde het een vernieuwende doch trage simulatie-RPG in haar review.

Trüberbrook
Uitgever: Headup Games
Prijs: €29,99


Trüberbrook is een zinderende avonturengame met unieke graphics. Geniet van een avontuurlijke vakantie naar een parallel universum in de jaren 60 met handgemaakte decors, een sfeervolle soundtrack en een verhaal voor spanning en mysterie. Wat deze titel zo speciaal maakt is het feit dat de omgevingen eerst met de hand gemaakt zijn, zoals een maquette, om uiteindelijk ingescand te worden om gebruikt te worden in het spel. Dit zijn de meest realistische graphics die je ooit gezien hebt in een spel!

Speciale aanbieding: €26,99 tot en met 24-04-2019.

Bovenstaande games zijn maar een handjevol van de spellen die deze week uitkomen. Kijk hier verder voor alle 28 releases van deze week!

Speciale aanbiedingen

Aragami - Shadow Edition - €22,49 (tot en met 28-04-2019; normaal €29,99)


Aragami is een third-person stealthgame gehuld in duisternis. Als huurmoordenaar kun je schaduwen beïnvloeden door onzichtbaar te worden, wapens te materialiseren of om te toveren tot een draak om je doelwitten uit te schakelen. Aragami: Shadow Edition bevat tevens Aragami: Nightfall, een verhaalcampagne die plaatsvindt voor de gebeurtenissen van Aragami, plus alle content die tot dusver is uitgebracht voor Aragami. Lees de recensie hier!

The Escapists 2 - €9,99 (tot en met 29-04-2019; normaal €19,99)


The Escapists 2 is de ultieme gevangenis-sandbox waarin je alleen of samen met vrienden uit verschillende zwaar bewaakte huizen van bewaring probeert te ontsnappen. De mix van sluipen, ontdekken, je karakter ontwikkelen en voorwerpen verzamelen is erg leuk, de balans vinden tussen voorbeeldig gedrag en illegale bezigheden is de sleutel tot succes en wanneer alles op zijn plekje valt voelt dat zeer bevredigend. Lees de recensie hier!

Dit zijn de meest interessante titels deze week uitgegeven voor Nintendo Switch! Kijk voor alle aanbiedingen en releases, inclusief titels voor Wii U en (New) Nintendo 3DS op de website van Nintendo.
Next articleVang tijdens speciaal evenement Shiny Meltan in Pokémon GO Previous articleRetro Studios neemt afscheid van Reggie Fils-Aime, artwork toont...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Aragami - Shadow Edition

Platform: Nintendo Switch
Genre: Stealth Action
Uitgever: Merge Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 21 februari 2019

Cuphead

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Shoot-Em-Up
Ontwikkelaar: Studio MDHR
Uitgever: Studio MDHR
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 18 april 2019

My Time at Portia

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Simulation RPG
Ontwikkelaar: Pathea Games
Uitgever: Team 17
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 16 april 2019

The Escapists 2

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Strategy RPG
Ontwikkelaar: Mouldy Toof Studios
Uitgever: Team17
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 11 januari 2018

Trüberbrook

Platform: Nintendo Switch
Genre: Avonturenspel
Uitgever: Headup Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 17 april 2019