Mineko's Night Market haalt beoogt verschijningskader niet meer Nieuws | 20 april 2019 14:49 | Auteur: Erik F. | Bron: Meowza Games

Vorige zomer was het een van de hoogtepunten tijdens de Nindies Showcase, maar onder andere door gezondheidsproblemen is Mineko's Night Market uitgesteld.

Meowza Games meldt in een blogpost dat ze iets té optimistisch waren toen ze een verschijningskader van 'begin dit jaar' aangaven. Het maken van Mineko's Night Market kostte ze namelijk meer inspanning dan gedacht. "In werkelijkheid en alle eerlijkheid, eiste het maken van deze game een gigantische tol op onze fysieke en mentale gezondheid", delen ze op Twitter.

Hoe lang is het uitstel dan precies? Dat laten ze in de desbetreffende update helaas niet weten. Fans hoeven echter niet ongerust te zijn: "Hoewel we ondertussen een aantal noodzakelijke stappen hebben genomen om ons welzijn te verbeteren, betekent dit niet dat we het tot leven brengen van Mineko's Night Market hebben opgegeven. Het duurt alleen wat langer dan we origineel planden." Binnenkort laten ze meer weten over de voortgang en de game.

Mineko's Night Market is echt een spel voor kattenliefhebbers (en voor mensen die van een Harvest Moon-achtige vibe houden). Je speelt als de titulaire Mineko, die naar een dorp vol poezen en katers verhuist. Hier opent ze een eigen winkeltje, die jij als speler draaiende moet zien te houden. Ondertussen praat je met de lokale dorpskatten en ontrafel je allerlei mysteries. Bekijk hier een trailer!

Het is niet bekend wanneer Mineko's Night Market naar de Nintendo Switch eShop komt.

MinekosNightMarket_NintendoSwitch_01
Next articleVrolijk Pasen! Previous articleVang tijdens speciaal evenement Shiny Meltan in Pokémon GO

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Mineko's Night Market

Platform: Nintendo Switch eShop
Ontwikkelaar: Meowza Games
Uitgever: Humble Bundle
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Q1 2019

Screenshots