Nintendo toont volledig nagemaakt Hyrule Castle in Minecraft Media | 22 april 2019 11:27 | Auteur: Erik F. | Bron: Nintendo

Altijd al willen ervaren hoe Hyrule Castle eruit zou zien in Minecraft? Een door Microsoft gecertificeerde groep spelers, Team Kyo, hebben 'm in opdracht van Nintendo voor je in elkaar gezet.

Het gaat hier om het Hyrule Castle uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Maar die is toch nagenoeg volledig in ruïnes? Jazeker, maar volgens een vertaling van Resetera gaat het hier om het kasteel zoals die er vroeger uit zag, voordat Ganon de wereld bijna helemaal in de as legde.

Om het nog mooier te maken: je kunt ook zelf door het kasteel struinen! Het is mogelijk om 'm uit de Nintendo eShop te kopen als DLC-map. Bewonder 'm hieronder alvast!

Ook zelf op Zelda geïnspireerde kastelen bouwen in Minecraft? Dat kan sinds 21 juni 2018. Voor meer luchtig Paasnieuws laten we graag zien hoe je in Breath of the Wild kan vliegen.

Next articleEr was er een jarig: Game Boy 30 jaar! Previous articleCreatieve nieuwe 'voertuigen' ontdekt in The Legend of Zelda:...

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 23 april 2019 01:03 | #286110
tering... dan heb je echt tijd te veel! Tof gedaan.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Minecraft

Platform: Nintendo Switch
Genre: Sandbox
Uitgever: Mojang
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 21 juni 2018