IJzige confrontatie in charactertrailer Frost van Mortal Kombat 11 Media | 23 april 2019 12:59 | Auteur: Mink | Bron: Warner Bros.

Een nieuw personage is onthuld in een trailer van Mortal Kombat 11.

Mortal Kombat is al decennia een bekende serie en het eerste deel verscheen zelfs op de Super Nintendo Entertainment System. Nu is de cirkel enigszins rond; de nieuwste Mortal Kombat komt ook naar de Nintendo Switch. In dit deel speel je wederom met de klassieke personages en is het de bedoeling je tegenstander letterlijk tot pulp te slaan.

Vandaag is een nieuw personage onthuld voor Mortal Kombat 11 en het betreft niemand minder dan Frost. Deze pittige dame was de leerling van Sub-Zero en kent daarom een hoop ijskoude trucjes. In onderstaande trailer neemt ze het op tegen haar oud-docent.

Mortal Kombat 11 is vandaag verschenen voor de Nintendo Switch.

Next articleLumines Remastered krijgt voor korte tijd een fysieke release... Previous articleNieuwe overzicht-trailer BOXBOY! + BOXGIRL!

Reacties van gebruikers

Avatar
MichaelNight | 23 april 2019 18:23 | #286115
MK11 wordt met iederer dag alleen maar beter. Kan niet w88.
Ps: tijd op 2:06 lijkt op Fulgore van Killer Instict
Avatar
Martijn | 23 april 2019 23:29 | #286127
Goed om te zien hoe ontwikkelaars steeds beter worden in het omzetten van games voor de Switch. Niet 1:1 hetzelfde, maar wel heel dichtbij. Je hebt er bij de speelervaring niet veel last van. Scheelt voor het gevoel niet zoveel.

Knap gedaan, maar Mortal Kombat is echt niet mijn serie. Niet omdat het grof en bloederig is, maar omdat Mortal Kombat altijd wat houterig was en ellelange knoppencombinaties kende, inclusief afstanden, wachtseconden en lastige knoppencombinaties. Zo gezien was Street Fighter echt meer mijn soort vechtspel. Ik verwacht dat dit bij "Mortal Kombat 11" nog steeds zo is, maar dat is voor mij ook de reden deze vooral niet te kopen.

Hou je hier echter wel van, dan lijkt het mij een vrij goede titel, die toch goed uit de verf komt op de Switch. De wat lagere resolutie wordt dan gecompenseerd met dat je 'm overal mee naartoe kunt nemen. Lijkt me een goed spel, alleen niet voor mij.
Avatar
charlie1 | 24 april 2019 00:18 | #286129
Allé vooruit. Hoop dat deze game zal aanslaan bij de switch eigenaars en dat niet switch

eigenaars voor een switch zullen kiezen om deze game overal te kunnen spelen.

Het is sinds de super nintendo dat ik nog mortal kombat gespeeld heb. Het is er goed op vooruitgegaan.

Aan de liefhebbers, veel gameplezier. Ik zal mijn beurt overslaan.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Mortal Kombat 11

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighting
Ontwikkelaar: Warner Bros. Games
Uitgever: Warner Bros. Games
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 23 april 2019

Screenshots