Nintendo houdt ook tijdens E3 2019 een videopresentatie Nieuws | 26 april 2019 11:14 | Auteur: Erik | Bron: Nintendo

Shuntaro Furukawa bevestigt dat Nintendo ook dit jaar een speciale Nintendo Direct uitzendt tijdens de E3.

"Nintendo organiseert ook ditmaal geen grootschalige conferentie voor institutionele investeerders, analisten en de media", zegt hij tijdens de kwartaalbriefing aan investeerders. "In plaats daarvan zijn we van plan om ons gebruik van de afgelopen jaren door te zetten; een videopresentatie die games benoemd welke gepland staan voor release tijdens dit fiscale jaar, het bieden van hands-on-mogelijkheden verspreiden en ga zo door."

Hij voegt hieraan toe dat er wederom wereldkampioenschappen van Super Smash Bros. (Ultimate) en Splatoon 2 gehouden worden. Dit gebeurt vlak voor de E3, op 8 juni. Alvast een hele klein tipje van de sluier voor Nintendo's E3-plannen? Nintendo heeft de officiële website van E3 2019 al geopend!

De laatste keer dat Nintendo een grootschalige persconferentie gaf in Los Angeles was in 2012. Sindsdien heeft het bedrijf elk jaar tijdens de E3 een speciale presentatie uitgebracht.
Next articleMasahiro Sakurai deelt nieuwe feitjes over Joker in Super Smash... Previous articlePersona 5 Scramble: The Phantom Strikers komt naar de Nintendo...

Reacties van gebruikers

Avatar
Yosher | 27 april 2019 00:51 | #286194
collapse
Had iemand ook maar iets anders verwacht? Het is een succes gebleken en dus zullen ze dat niet snel veranderen. Een grootschalige persconferentie is leuk maar brengt ook allemaal extra kosten met zich mee en er kan ook zo veel meer fout gaan dan bij een simpele video presentatie. Hoe graag ik ook nog wel eens een echte persconferentie zou willen zien van Nintendo, ik vind het wel goed zo, lekker zo door gaan!
Avatar
FalconPawnch | 27 april 2019 12:37 | #286200
Reactie op post #286194 van Yosher
tjah ze kunnen natuurlijk meer spanning en hype opbouwen maar een videopresentatie is gewoon cleaner, duidelijker.
Avatar
waliwal | 27 april 2019 12:59 | #286203
Wat jammer nou. Ik keek hier vroeger echt naar uit. Het zal vast wel weer een slappe video worden met een paar Pokémon Sword&Shield revealings en een paar aangekondigde ports. Ik hoop dat ze ooit wel weer terug komen op de beurs.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.