Nintendo eShop: Week 17 (SteamWorld Quest, BOXBOY!, Dragon's Dogma, meer) Special | 26 april 2019 22:22 | Auteur: Paul

Deze week verschijnen onder andere Cuphead, My Time at Portia en Trüberbrook voor Nintendo Switch in de Nintendo eShop.

Nintendo eShop (Nintendo Switch)

SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech
Uitgever: Thunderful
Prijs: €24,99


Image & Form Games brengt met SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech een nieuw deel uit in de alsmaar groeiende SteamWorld-serie. Leid een groep ambitieuze helden door een handgetekende wereld en gebruik je verstand en de kaarten in je hand. Een game vol goud, draken, levendige werelden, magie, ridders in glimmende pantsers, XP, turn-based gevechten en al het goede van RPG's. Volgens Neslihan heeft Image & Form Games een grappige mix van traditionele fantasy en steampunk-robots ontworpen, wat een hele toffe game is geworden. Lees hier de review!

BOXBOY! + BOXGIRL!
Uitgever: Nintendo
Prijs: €9,99


In BOXBOY! + BOXGIRL! moet je alleen of met een vriend out of the box denken om Qbby en zijn maatjes te helpen lastige puzzels op te lossen in meer dan 250 breinbrekende levels. Qbby en co. kunnen uit het niets boxen tevoorschijn toveren om een schakelaar te activeren, een val af te dekken of zelfs je eigen schild te maken. Ook kun je bruggen bouwen of trappetjes plaatsen om in elk level kronen te verzamelen. Het aantal boxen waar je over beschikt, verschilt per level, dus je moet flink aan de box... eh, bak! Volgens Erik bevat het spel een excellente tweespelerstand, waar je gezellig samen slim met blokjes moet gooien. Lees hier de review!

Dragon's Dogma: Dark Arisen
Uitgever: CAPCOM
Prijs: €29,99


De bekroonde actie-RPG Dragon’s Dogma: Dark Arisen combineert spannende en diepgaande gevechten met de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt in de open wereld. Betreed de fantasywereld Gransys, waar legendarische monster zoals draken voorkomen en ga als Arisen samen met je volgelingen, de Pawns, op avontuur. Met dit unieke gameplay-systeem kun je niet alleen met tot drie van deze AI-metgezellen op pad om je te helpen bij het vechten en verkennen, maar kun je Pawns ook uitwisselen met vrienden en andere spelers online. Dreon was ovetuigd in zijn review: volgens hem is het een geniale RPG met een real-time vechtsysteem waar je u tegen zegt.

Bovenstaande games zijn maar een handjevol van de spellen die deze week uitkomen. Kijk hier verder voor alle 30 releases van deze week!

Speciale aanbiedingen

The Way Remastered - €0,99 (tot en met 27-05-2019; normaal €14,99)


In The Way Remastered stap je in de schoenen van Major Tom, een wetenschapper met een missie. De prachtige visuele pixelstijl en sfeervolle soundtrack brengen het verhaal en de omgevingen tot leven en voelt aan als een klassieke 2D-avonturengame uit de jaren '90. Volgens Daan biedt The Way Remastered een prima avontuur met fijne puzzels en een prachtige presentatie, zoals te lezen in zijn review. Nu met meer dan 90% korting!

Human: Fall Flat - €7,49 (tot en met 30-04-2019; normaal €14,99)


Human: Fall Flat is een eigenaardige puzzel-platformer met een unieke besturing. Deze 'dronken peuter-simulator' werd twee jaar geleden prima beoordeeld en is sindsdien uitgebreid met online multiplayer tot acht spelers. Als je van een hilarische besturing, maffe puzzels en slapstick-achtige taferelen houdt is nú het moment met deze zachte prijs.

Dit zijn de meest interessante titels deze week uitgegeven voor Nintendo Switch! Kijk voor alle aanbiedingen en releases, inclusief titels voor Wii U en (New) Nintendo 3DS op de website van Nintendo.
Next articleNintendo sluit officieel de deuren voor nieuwe first-party Nintendo... Previous articleMasahiro Sakurai deelt nieuwe feitjes over Joker in Super Smash...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

BOXBOY! + BOXGIRL!

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Puzzel
Ontwikkelaar: HAL LABORATORY, INC.
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 26 april 2019

Dragon's Dogma: Dark Arisen

Platform: Nintendo Switch
Genre: Open-world Adventure
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 23 april 2019

Human: Fall Flat

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: No Brakes Games
Uitgever: Curve Digital
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 07 december 2017

SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Image & Form
Uitgever: Thunderful
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 25 april 2019

The Way Remastered

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Side Scrolling Action Platformer
Uitgever: SONKA
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 20 april 2018