Advertentie onthult nieuwe elementen en vijanden in Super Mario Maker 2 Nieuws | 29 april 2019 11:21 | Auteur: Mitch | Bron: Reddit

Van ijspegels tot een kattige Bowser.

Op Japans promotiemateriaal van Super Mario Maker 2 zijn nieuwe vijanden en mogelijkheden ontdekt. De poster bevat vijf screenshots vol met zaken die we nog niet eerder in de game zagen. Bekijk een ingezoomde versie hieronder:

15

Linksboven zien we de eerste beelden van het nieuwe jungle thema in de Super Mario Bros stijl. In dit specifieke level is ook een plas met water geplaatst, wat natuurlijk helemaal niet kon in het NES-origineel! De Snake Blocks zagen we al eerder in de New Super Mario Brothers-stijl: deze zijn dus in meerdere stijlen bruikbaar.

De tweede screenshot toont onze harige vriend Cat Bowser, ijspegels en iets wat lijkt op een vurige ontploffing. Kijk je wat beter, dan zie je dat dit twee Charvaarghs zijn die elkaar kruisen. De vurige lavaslangen maakten hun debuut in Super Mario 3D-World. De naam is afgeleid van hun voorgangers uit Super Mario World, de Blargg's. Zouden die ook hun opwachting maken in Super Mario Maker 2?

De onderste rij aan screenshots toont onduidelijke nieuwe objecten die we aan rails kunnen hangen, verschillende kleuren pijpen, Banzai Bills en het groeperen van wat lijkt op drie vijanden tegelijk. Hier worden de beelden behoorlijk priegelig, dus als jij nog iets tofs hebt gespot: laat het vooral horen in de comments!

Update: N1-member Volleybaas tipte mij een Twittergebruiker die de afbeeldingen beschikbaar stelde in hogere kwaliteit. Dank!

16

20

19

17

18


Super Mario Maker 2 verschijnt 28 juni voor de Nintendo Switch.
Next articleSuper Dragon Ball Heroes: World Mission - Kaartspel met Actie Previous articleSakurai spreekt in interview uit 1999 over totstandkoming van...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Mario Maker 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-4
Releasedatum: 28 juni 2019

Screenshots