Nintendo eShop: Week 18 (Final Fantasy XII, Duck Game, Giga Wrecker Alt, meer) Special | 03 mei 2019 23:03 | Auteur: Paul

Deze week verschijnen onder andere Final Fantasy XII The Zodiac Age, Duck Game en Giga Wrecker Alt. voor Nintendo Switch in de Nintendo eShop.

Nintendo eShop (Nintendo Switch)

Final Fantasy XII The Zodiac Age
Uitgever: Square Enix
Prijs: €49,99


Final Fantasy XII The Zodiac Age is een remaster van het twaalfde deel in de langlopende Final Fantasy-serie, welke eerder voor de PlayStation 4 verscheen. In The Zodiac Age bestuur je de jonge Vaan, die in een veelomvattend gevecht tussen twee rijken verzeild raakt. Dit spel is de eerste die afweek van een lange traditie aan turn-based-gevechten. De HD-remaster heeft een nieuw, gewijzigd gamedesign, de graphics en het geluid zijn vernieuwd en diverse toevoegingen zijn gemaakt om het spelverloop soepeler te maken. De titel kent tientallen uren aan gameplay welke op ieder gewenst moment zelfs te versnellen is. Gemak dient de gamer!

Duck Game
Uitgever: Adult Swim Games
Prijs: €12,99


Duck Game is de enige competitieve game met gekwaak! Als eenden ga je de strijd aan in een chaotisch gevecht voor roem en glorie. Laat het publiek zien wat je in huis hebt door je gevederde vrienden uit de weg te ruimen met tientallen wapens in de diverse levels. Na één schot ben je af, dus wees voorzichtig! Het spel ondersteund lokale en online multiplayer, tezamen met de klassieke splitscreen-modus voor pure chaos. Tevens kun je dankzij de level-editor eindeloos plezier uit deze hilarische titel halen. Voor ieder wie plezier haalt uit maffe, competitieve multiplayerspellen is Duck Game een must.

Giga Wrecker Alt.
Uitgever: Rising Star Games
Prijs: €24,99


Giga Wrecker Alt. combineert hectische platforming met intense gevechten en physics-based puzzeluitdagingen. Door robotachtige vijanden en de wereld om haar heen te vernietigen, kan Reika het resulterende puin manipuleren om allerlei soorten wapens en gereedschappen te maken. Gebruik deze om obstakels uit de weg te ruimen en puzzels op te lossen, navigeer door levels vol platformen, ga de strijd aan met de robots en red de mensheid van de ondergang voordat het te laat is. Lees hier de preview, waar het spel een grote indruk op Daan wist achter te laten.

Bovenstaande games zijn maar een handjevol van de spellen die deze week uitkomen. Kijk hier verder voor alle 24 releases van deze week!

Speciale aanbiedingen

Overcooked Special Edition - €9,99 (tot en met 13-05-2019; normaal €19,99)


Bereid je voor op het ultieme, arcade-stijl kookfestijn in Overcooked: Special Edition! Reis door een een reeks wrede en ongebruikelijke keukens om een chef-kok te worden die is opgewassen tegen het oude, eetbare kwaad dat het land bedreigt. Speel in je eentje of neem deel aan klassieke, chaotische co-op-actie voor maximaal vier spelers in zowel de coöperatieve als competitieve challenge modes. Overcooked: Special Edition bevat de originele game plus alle DLC. Een gaaf detail: dankzij ondersteuning van de HD-trilfunctie voel je hoe messen de groentes in mootjes hakken en hoe de soep door de pan klotst!

InnerSpace - €4,99 (tot en met 09-05-2019; normaal €19,99)


In InnerSpace ga je al vliegend op een ontdekkingsreis door Inverse, een stelsel vol binnenstebuiten gekeerde planeten zonder een horizon. Zoef door de oeroude luchtruimen en verlaten oceanen om de verloren geschiedenis van dit vervagende rijk te ontdekken. Zo nu en dan kom je zelfs ronddolende goden tegen. Deze mysterieuze titel is zeker een kijkje waard!

Dit zijn de meest interessante titels deze week uitgegeven voor Nintendo Switch! Kijk voor alle aanbiedingen en releases, inclusief titels voor Wii U en (New) Nintendo 3DS op de website van Nintendo.
Next articleDit zijn de meest verkochte Nintendo eShop-games in Europa -... Previous articleFrisse info Fire Emblem: Three Houses detailleert class-systeem...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Duck Game

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €12,99
Genre: Arcade Shooter
Uitgever: Adult Swim Games
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 02 mei 2019

Final Fantasy XII: The Zodiac Age

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €49,99
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Square Enix
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 30 april 2019

GIGA WRECKER ALT

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €24,99
Genre: Actie Platformer
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Thunderful
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 02 mei 2019

InnerSpace

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Exploration/Flying
Ontwikkelaar: PolyKnight Games
Uitgever: Aspyr Media
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 16 januari 2018

Overcooked: Special Edition

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Action Simulation
Ontwikkelaar: Ghost Town Games
Uitgever: Team17
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 27 juli 2017