Schrijvers Detective Pikachu zien graag vervolg met Jigglypuff in de hoofdrol Nieuws | 13 mei 2019 13:33 | Auteur: Mitch | Bron: ScreenRant

Wie is na Pikachu grotendeels de meest bekende en schattige Pokémon? Jigglypuff natuurlijk! Eevee mag dan de laatste jaren wat spotlight hebben gestolen van de roze poef, we weten allemaal wie de échte ster is. Zo ook de schrijvers van Detective Pikachu, die nu hardop dromen van een vervolg met daarin een groot podium voor het zingende roze bolletje.

Detective Pikachu doet het volgende de eerste berichten niet onaardig in de internationale bioscopen en dat is het onofficiële startschot om te gaan speculeren over een sequel. De schrijvers van de film, Dan Hernandez en Benji Samit, doen vandaag een duit in het zakje en zetten daarbij volledig in op Jigglypuff.

Op de vraag van een journalist over welk verhaal zij graag als volgende zouden willen filmen, had Hernandez direct een antwoord klaar. Hij citeerde het succes van American Idol en het Eurovisie Songfestival en volgde dat op met "Ik ben zeer geïnteresseerd in de zangcarrière van Jigglypuff."

26

Slaapverwekkend?
Hernandez erkende "het ernstige probleem dat Jigglypuff iedereen in slaap te zingt", wat ongetwijfeld verschillende problemen zou veroorzaken in het script. Hij lijkt niettemin de uitdaging aan te willen gaan. "We houden van Jigglypuff. Ik hou van rare Pokémon die echt iets willen bereiken ondanks alle tegenslagen." Hij heeft ook al een naam bedacht voor dit nieuwe roze epos: Jigglypuff: A Star Is Born. Het hele interview lees je hier.

Detective Pikachu draait sinds 8 mei in de Nederlandse bioscopen. Heb jij 'm al gezien en vond je het een beetje geslaagd? Is een mogelijke Jigglypuff-sequel een goede zet of zie je liever een andere Pokémon in de spotlight? Laat het horen in de comments!
Next articleMarvelous hoopt Rune Factory 5 in loop van 2020 te releasen Previous articlePhoenix Wright: Ace Attorney Trilogy - Genieten in drievoud

Reacties van gebruikers

Avatar
Martijn | 13 mei 2019 15:12 | #286346
73je

Ojee, krijgen we dat weer... Hahaha
Avatar
FalconPawnch | 13 mei 2019 15:48 | #286347
giphy

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.