Level-5 brengt The Snack World volgend jaar naar het westen Nieuws | 15 mei 2019 11:22 | Auteur: Erik | Bron: Level-5

De tot nu toe voor Japan exclusieve The Snack World-franchise komt in 2020 richting Europa, Noord-Amerika en Australië.

Ontwikkelaar Level-5 laat dit weten via een persbericht. Een specifieke titel is hierbij niet genoemd, maar de kans is groot dat het gaat om The Snack World: Trejarers Gold, die twee weken terug een leeftijdsclassificatie kreeg in Australië. De westerse naam is volgens die classificatie Snack World: The Dungeon Crawl Gold.

Wat The Snack World is? Het persbericht: "Snack World is een aromatisch koninkrijk, waar mythologie, sprookjes en moderne technologie fuseren. Wanneer een slechte slechterik de jonge held Chup bedriegt, gaan hij en zijn kleingeschapen gezelschap op een episch avontuur om een toetje van eigen deeg naar de grote lomperik te brengen."

In minder aandoenlijke bewoordingen betekent dit dat jij als speler met een olijk team door knotsgekke kerkers gaat om monsters een kopje kleiner te maken! Level-5 verwacht met de titel overzees hetzelfde succes te behalen als in Japan, waar het gigantisch populair was. Bekijk in onderstaande (Japanse) trailer alvast wat je kunt verwachten.

The Snack World: The Dungeon Crawlers Gold (vermoedelijke titel) moet in 2020 voor de Nintendo Switch verschijnen. Bekijk voor een Engelstalig voorproefje vooral dit animatiefilmpje!TheSnackWorld_TheDungeonCrawlerGold_NintendoSwitch_01
Next articleNintendo Switch meer verkocht dan PlayStation 4 in Japan Previous articleCapcom focust zich vooralsnog enkel op originele Devil May Cry...

Reacties van gebruikers

Avatar
koekiemonster | 15 mei 2019 11:29 | #286380
3ds exclusive!
Avatar
Kuemori | 15 juni 2019 23:54 | #287036
Zie dan toch liever Yo-Kai Watch 4.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.