Bouw en speel samen levels in Super Mario Maker 2 Nieuws | 16 mei 2019 00:45 | Auteur: Neslihan | Bron: Super Mario Maker 2 Direct

Samen spelen, samen delen!

In de Super Mario Maker 2 Direct kondigde Nintendo zonet aan dat je in dit vervolg van Mario's ambitieuze DIY-game ook eindelijk samen levels kunt spelen. Zo kun je zowel een helpende hand krijgen met het bouwen van je meesterwerk, als het samen trotseren van levels in de zogenaamde levelwereld, de online-portaal waar je creaties gedeeld worden.

Maar ook zijn er een tweetal multiplayermodi om uit te proberen. In de modus Strijd neem het met maximaal vier spelers tegen elkaar op en is het een race wie als eerste de finish bereikt. Afhankelijk van je plaats, gaat je rank omhoog of omlaag. Er bestaat ook een minder competitieve variant van deze modus: in de multiplayerstand Samen werk je juist met maximaal vier spelers samen om een level te voltooien. Wie hier over de finishlijn gaat, wint automatisch namens het hele team. Je kunt deze standen eventueel ook samen lokaal op verschillende Nintendo Switch-systemen spelen, mits elke speler een kopie van Super Mario Maker 2 heeft.

Super Mario Maker 2 verschijnt 28 juni voor de Nintendo Switch.
Next articleSuper Mario Maker 2 krijgt gloednieuwe verhaalstand Previous articleSuper Mario Maker 2 Direct livestream (begint 00:00 uur CEST)

Reacties van gebruikers

Avatar
Yosher | 16 mei 2019 02:33 | #286405
Klinkt wel tof, Mario Maker 1 was vooral een single-player game eigenlijk dus dit is zeker een leuke toevoeging. Alleen wel weer vreemd dat je niet lokaal op één Switch kunt spelen, op het bouwen na dan.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Mario Maker 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-4
Releasedatum: 28 juni 2019

Screenshots