Nachtmodus en nieuwe thema's onthuld voor Super Mario Maker 2 Nieuws | 16 mei 2019 08:45 | Auteur: Mitch | Bron: Nintendo

Wie deed daar het licht uit en waarom staat opeens de zwaartekracht op zijn kop?

De Super Mario Maker 2 Direct bracht flink wat nieuwigheden met zich mee. Een van de nieuwe opvallendste toevoegingen is de gloednieuwe nachtmodus.

Op voorhand werd er al gespeculeerd over een mogelijk 'nacht-thema', maar nu blijkt dus dat ieder thema ook een nachtvariant heeft! Een nachtelijke achtergrond voor je ijslevel is dus geen enkel probleem, maar Nintendo gaat nog een stapje verder.

1

Per thema brengt de nachtvariant namelijk unieke veranderingen met zich mee. In spookhuizen dimt bijvoorbeeld het licht en in ondergrondse levels flipt zelfs de hele zwaartekracht, waardoor je op het plafond kan lopen! Het nachtthema activeer je door een maan te plaatsen in je level, maar Nintendo liet doorschemeren dat dit ook zonder kan.

Naast de nachtmodus zijn er in de presentatie ook een aantal nieuwe thema's definitief bevestigd. Ice en Desert kenden we al, maar naast het iconische Airship krijgen we nu ook een Sky-thema. Het Forest-thema rond de selectie van nieuwe omgevingen af.

2

Super Mario Maker 2 verschijnt 28 juni voor de Nintendo Switch.
Next articleNintendo breidt E3-plannen uit met Super Mario Maker 2-evenement Previous articleNintendo introduceert Switch-gamevouchers voor Nintendo Switch...

Reacties van gebruikers

Avatar
Martijn | 16 mei 2019 12:58 | #286413
collapse
Ja, ik wil dat graag spelen! Veel nieuwe opties. Misschien met de E3 nog wat nieuws? Denk dat je met deze inhoud al vele uren kunt spenderen. Smile
Avatar
Sharjah-Games | 16 mei 2019 13:01 | #286414
Reactie op post #286413 van Martijn
Ze hebben zekers wat achtergehouden, ben echt heel benieuwd naar de E3. Helemaal omdat zij Mario maker 2 nu al hebben getoond, en kijk hoe groot nintendo deel 2 heeft aangepakt. Ik ben echt heel erg verrast, wat een vette spel wordt dit zeg!
Avatar
calvin12 | 16 mei 2019 13:19 | #286416
Welke power ups zullen er allemaal inzitten?

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Mario Maker 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-4
Releasedatum: 28 juni 2019

Screenshots