Rise of the Giant DLC van Dead Cells verschijnt volgende week Nieuws | 17 mei 2019 12:41 | Auteur: Erik F. | Bron: Motion Twin

Op 23 mei kunnen we aan de slag met Dead Cell's gratis uitbreiding Rise of the Giant!

Wat je allemaal kunt verwachten? Tien nieuwe vijanden bijvoorbeeld, alsmede tien nieuwe wapens. Dit gerei heeft namen als Giant Killer, Boi Axe en Thunder Shield. Ook komt de DLC met een drietal nieuwe skills én een volledig nieuw, goed verborgen level! Speel deze uit en het verhaal krijg een volledig nieuw einde.

Dit is echter nog maar het topje van de ijsberg: de volledige lijst aan toevoegingen kun je op de website van Dead Cells bekijken. Motion Twin meldt overigens dat dit niet het laatste is dat we van de roguelike zien; de ontwikkelaar later in het jaar nog nieuwe content in de planning.

Bekijk hier een tweetal trailers van de Rise of the Giants DLC. Dead Cells is sinds 8 augustus 2018 beschikbaar voor de Nintendo Switch.

DeadCells_RiseoftheGiant_NintendoSwitch
Next articleVang Lapras en meer tijdens Extraordinary Raid Week in Pokémon... Previous articlePokémon Rumble Rush aangekondigd voor iOS en Android

Reacties van gebruikers

Avatar
Paul H. | 17 mei 2019 18:58 | #286442
Worship

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Dead Cells

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action Platformer
Ontwikkelaar: Motion Twin
Uitgever: Motion Twin
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 07 augustus 2018

Screenshots