Blizzard ontzettend blij met Diablo III - Eternal Collection op Nintendo Switch Nieuws | 17 mei 2019 13:06 | Auteur: Erik F. | Bron: GamesBeat

Hoofd van Blizzard, J. Allen Brack, praat lovend over Diablo III - Eternal Collection op de Nintendo Switch en houdt de deur zelfs open voor toekomstige projecten.

"We zijn ongelofelijk blij! Nintendo is een geweldige compagnon", zegt Brack in een interview van GamesBeat na een vraag over de samenwerking tussen de twee. "We zijn een fan van het platform, een fan van Nintendo, een fan van het Nintendo IP, een fan van de Switch. Het is een geweldige console en zeer leuk om mee te spelen. [..] Een deel is liefde voor Nintendo, bovenop de gedachte dat de Diablo-ervaring geweldig zou zijn op de Nintendo Switch."

De lovende woorden blijken niet voor niets; mogelijk ligt er meer in het verschiet van Blizzard voor de Nintendo Switch. "We willen graag - we kijken ernaar alsof het een compleet ander platform is. De Nintendo Switch heeft een aantal unieke eigenschappen die de consoles van Xbox en PlayStation niet hebben. Nadenken over het type spellen dat zinvol is voor dit platform, is iets waar we nooit mee stoppen."

Diablo III - Eternal Collection is sinds 2 november 2018 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. En of het inderdaad zo'n toffe ervaring is? Daan vertelt je er graag alles over in zijn recensie!

DiabloIIIEternalCollection_NintendoSwitch
Next articleOntdek het pittoreske boerenleven van Doraemon Story of Seasons... Previous articleVang Lapras en meer tijdens Extraordinary Raid Week in Pokémon...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Diablo III – Eternal Collection

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action RPG Hack 'n Slash
Ontwikkelaar: Blizzard Entertainment
Uitgever: Blizzard Entertainment
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 0
Releasedatum: 02 november 2018

Screenshots