Spike Chunsoft publiceert frisse gameplayvideo AI: The Somnium Files Media | 17 mei 2019 13:38 | Auteur: Erik | Bron: Spike Chunsoft

Een wel heel bijzondere trailer voor AI: The Somnium Files!

Waarom bijzonder? Het filmpje wordt ingesproken door een van de hoofdpersonages uit het spel, Iris, die je alles dat gebeurt op een vrolijke manier uitlegt. Zo dien je het AI uit de titel uit te spreken als EYE, wat slaat op de speciale vaardigheid van de detective waar je als speelt. Bekijk 'm hieronder!

AI: The Somnium Files is een spirituele opvolger van de Zero Escape-serie. AI: The Sominum Files tapt uit Uchikoshi's bekende verhalende visual novel-vaatje. Het is een soort spel á la Phoenix Wright, waarin je speelt als detective Kaname Date die een reeks aan lugubere moorden probeert op te lossen.

Op 17 september verschijnt AI: The Somnium Files voor de Nintendo Switch in Noord-Amerika - een Europese release moet nog bevestigd worden. Lees hier wat je van het spel kunt verwachten.

Next articleBekijk pro's in actie met de officiële aftermovie van de Smash... Previous articleProject Nimbus lanceertrailer toont razendsnelle mech-actie

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

AI: The Somnium Files

Platform: Nintendo Switch
Genre: Visual Novel
Ontwikkelaar: Spike Chunsoft
Uitgever: Spike Chunsoft
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Onbekend