Nintendo eShop: Week 20 (Sniper Elite V2, Rock of Ages 2, Thief Simulator, meer) Special | 18 mei 2019 06:45 | Auteur: Paul

Deze week verschijnen onder andere Sniper Elite V2 Remastered, Rock of Ages 2: Bigger & Boulder en Thief Simulator voor Nintendo Switch in de Nintendo eShop.

Nintendo eShop (Nintendo Switch)

Sniper Elite V2 Remastered
Uitgever: RebellionInteract
Prijs: €34,99


Sniper Elite V2 Remastered is een verbeterde versie van de bekroonde third-person shooter Sniper Elite V2. Verplaats jezelf ongezien tussen twee wanhopige legers in een race tegen de klok. Besluip je doelwit, neem je positie in en leg aan om te vuren. Zwaartekracht, wind, snelheid en meer zaken beïnvloeden het schot; dit is de meest realistische sluipschuttersimulatie ooit. De Remastered-versie bevat tevens alle DLC, zeven multiplayerstanden, vier coöpstanden en moderne graphics, texturen en effecten.

Rock of Ages 2: Bigger & Boulder
Uitgever: SEGA
Prijs: €14,99


De beste 'gigantische rotsen die door historische/artistieke periodes rollen'-verdedigingsgame ooit is terug! In Rock of Ages 2: Bigger & Boulder ligt de nadruk op de chaotische nieuwe 2-vs-2-multiplayer, nieuwe historische periodes en verbeterde graphics, physics en vernietigingsopties. Net als in de eerste game laat het spel zich inspireren door de indrukwekkendste kunstperiodes in de geschiedenis. Spelers kunnen zich vergapen aan de kunst van de oude Egyptenaren, of de Gotische periode, de vroege renaissance, de surrealisten, terwijl ze zich met hun ruige, rollende rotsen een destructieve weg door de levels banen. Humoristische animaties maken ook weer hun opwachting, dus al die beroemde historische figuren kunnen zich maar beter schrap zetten!

Thief Simulator
Uitgever: Forever Entertainment
Prijs: €17,99Word een dief in Thief Simulator! Ga de uitdaging aan en beroof de best beveiligde huizen. Een goede dief observeert altijd zijn doel: kies uit verschillende benaderingen en bereid het beste plan voor. Zoek en steel zo veel mogelijk waardevolle spullen in zo min mogelijk tijd. Wees voorzichtig, want met sommige dingen trek je de aandacht van de politie! Demonteer een gestolen auto en verkoop de onderdelen op internet, verwijder de beveiliging van telefoons en tablets en verkoop ze daarna: de mogelijkheden als dief zijn eindeloos. Als je op heterdaad wordt betrapt, bellen ze de politie. Verstop je dan en wacht tot ze ophouden met zoeken, of laat de buit achter en ren zo hard mogelijk weg, om de volgende nacht weer terug te keren. Een echte dief weet van geen ophouden!

Bovenstaande games zijn maar een handjevol van de spellen die deze week uitkomen. Kijk hier verder voor alle 24 releases van deze week!

Speciale aanbiedingen

Kingdom Two Crowns - €15,99 (tot en met 24-05-2019; normaal €19,99)


Kingdom Two Crowns is het vervolg op Kingdom: New Lands en weet deze op veel manieren te overtreffen. De coöpstand is een waardevolle toevoeging, en samen met de zachte pixelstijl en geheimzinnige muziek is het spel een lust voor je ogen en oren. De diversiteit aan strategische keuzes in de vorm van rossen, troepen en gebouwen geven elke sessie een andere draai en gaandeweg leer je alle elementen kennen om het steeds beter aan te kunnen pakken. De gratis DLC biedt een gethematiseerde omgeving met hier en daar wat veranderingen in de gameplay en biedt enige variatie. In de toekomst staat nog meer DLC op de planning waarbij nieuwe omgevingen centraal staan. Interesse? Lees dan hier de review!

Dead Cells - €19,99 (tot en met 09-05-2019; normaal €24,99)


In Dead Cells verken je een uitgestrekt, steeds veranderend kasteel. De klassieke roguelike gameplay-loop is ontzettend goed uitgewerkt: iedere keer dat je opnieuw begint, voel je je weer een klein beetje sterker. Gaandeweg ontgrendel je geheime, eerdere onbereikbare gebieden om nieuwe schatten te vinden. Vecht letterlijk tot de dood met behulp van de wapens en voorwerpen die je tijdens je sessies vindt, en bouw langzaam je arsenaal op. Elke run is uniek en geen enkele strategie voelt aan als een verkeerde keuze. De diepgang is enorm en voor speedrunners is dit een hemelse variant op roguelikes en metroidvania's. Voor fans van pittige games, roguelikes, metroidvanias en actie-platformers is dit een echte no-brainer! Wil je meer weten? Lees dan hier de review!

Dit zijn de meest interessante titels deze week uitgegeven voor Nintendo Switch! Kijk voor alle aanbiedingen en releases, inclusief titels voor Wii U en (New) Nintendo 3DS op de website van Nintendo.
Next articleSaints Row: The Third - GT-mwah Previous articleBekijk pro's in actie met de officiële aftermovie van de Smash...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Dead Cells

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action Platformer
Ontwikkelaar: Motion Twin
Uitgever: Motion Twin
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 07 augustus 2018

Kingdom Two Crowns

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Strategy
Ontwikkelaar: Noio / Licorice
Uitgever: Raw Fury Games
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 11 december 2018

Rock of Ages 2: Bigger & Boulder

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Ontwikkelaar: ACE Team
Uitgever: SEGA
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 14 mei 2019

Sniper Elite V2 Remastered

Platform: Nintendo Switch
Uitgever: RebellionInteract
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 14 mei 2019

Thief Simulator

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €17,99
Uitgever: Forever Entertainment
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 16 mei 2019