Pas uiterlijk aan van protagonist in Pokémon Sword & Shield Media | 20 mei 2019 17:06 | Auteur: Mink | Bron: CoroCoro / Uniqlo

Dankzij een Japanse wedstrijd weten we dat de protagonist in Pokémon Sword / Shield van kledij kan veranderen.

Pokémon Sword & Shield zijn de nieuwste telgen in de wereldwijd geliefde serie. Dit is echter de allereerste keer dat de spellen verschijnen op een thuisconsole van Nintendo. Deze generatie speelt zich af in Galar, een regio gebaseerd op het Verenigd Koninkrijk. Dit spel zal weer nieuwe pocket monsters kennen, acht nieuwe gymleaders en een geheel nieuw verhaal.

Uniqlo had recentelijk een wedstrijd lopen waarbij fans een design mochten maken van een Pokémon T-shirt. Nu blijkt dat dit T-shirt tevens in Pokémon Sword & Shield zit. Als laatste heeft CoroCoro laten weten dat de volgende oplage nieuwe informatie biedt van de Nintendo Switch-titels. Deze oplage verschijnt tien dagen na de E3-presentatie van Nintendo, waardoor we niet zeker kunnen zeggen of de informatie tegen die tijd nog als 'nieuw' beschouwd wordt.

Pokémon Sword & Shield moeten voor het einde van 2019 verschijnen voor de Nintendo Switch.

SwordShieldShirt
Next articleNintendo Labo director geeft uitleg over de Toy-Con Garage in... Previous articleN1ntendo.nl Stream Highlight: Panty Party

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 20 mei 2019 18:42 | #286462
collapse
Ja, dat is de standaard sinds X en Y. What's new? In X/Y kon je je hairstyle enzo aanpassen en wel/niet een hat op... in Sun/Moon was dat al minder geworden.

Ik blijf het gewoon gaar vinden dat je niet je eigen character kan creëren. Het is toch echt niet zo heel veel gevraagd? Het zal denk ik liggen aan het verhaal waarin je enkel en alleen weer een tiener kan zijn die bij z'n moeder woont zonder enige vorm van een vaderfiguur.
Avatar
Mink | 20 mei 2019 18:59 | #286463
Reactie op post #286462 van FalconPawnch
collapse
Zoals je zelf al aangeeft; dat was niet de standaard want het was in Sun / Moon alweer overboord gegooid. Nu komt het in ieder geval terug en ik mag toch hopen dat het zo blijft voortaan. Een eigen tiener maken moet toch niet teveel gevraagd zijn inderdaad. Ik vind het geen vereiste, maar tegelijkertijd is het wel heel ouderwets :/.

EDIT: O wacht, in gen 7 kon je wel kleding veranderen. My bad. Maar met Pokémon weet je het natuurlijk nooit zeker of ze features verwijderen Yummy .
Avatar
FalconPawnch | 21 mei 2019 10:39 | #286473
Reactie op post #286463 van Mink
precies... ze kijken nooit echt naar voorgaande games wat daarin juist heel goed was en wat niet. Ik hoop vooral dat de game genoeg post-content heeft. Games als Pokemon zijn juist leuk door de dingen die je kunt doen na het verslaan van de elite four. Een battle frontier zou ik persoonlijk wel weer tof vinden. Ik hoop vooral NIET dat de game te veel focust op dat voetbal gedoe.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon Shield

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-4
Releasedatum: 15 november 2019

Pokémon Sword

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-4
Releasedatum: 15 november 2019