Video geeft eerste indruk van Adventure Mode in Crash Team Racing: Nitro-Fueled Media | 24 mei 2019 08:38 | Auteur: Erik | Bron: YouTube-kanaal PlayStation

Jawel, de Adventure Mode uit Crash Team Racing keer terug voor de remake. Er is een filmpje verschenen hoe dat er precies uit gaat zien.

In deze modus snel je over verschillende HUB-werelden, waar op hun beurt weer een aantal races op je wachten. Sommige laten je snellen tegen de tijd (voor zo'n felbegeerde Relic), terwijl andere je gewoon tegen tegenstanders laten racen.

Races voor een Relic gaan niet enkel om het nemen van de meest scherpe bochten; ga slim door de baan en raak de dozen die het meeste tijd bij je teruglopende metertje optellen. Hoe verder je komt in de Adventure Mode; hoe meer personages en ander spul je ontgrendeld. Bekijk hieronder hoe dat eruit ziet op de PlayStation 4!

Crash Team Racing: Nitro-Fueled ligt vanaf 21 juni in de winkelschappen voor de Nintendo Switch.

Next articleMaak kennis met de cast van Oninaki in nieuwe trailer Previous articleN1ntendo.nl Stream Highlight: Duck Game

Reacties van gebruikers

Avatar
deejaydadream | 24 mei 2019 09:13 | #286509
Persoonlijk kijk ik uit naar deze game, en ik heb nooit de originele game gespeeld. Het was of de Sonic race game of deze, maar het is duidelijk deze geworden. Sonic is leuk, maar alleen Sonic karakters, en dan het team gedoe. Nee, ik wil zelf bepalen winnen of falen, en niet afhankelijk zijn. Plus de story mode ziet er echt leuk uit, zoiets zou dus ook in de volgende Mario Kart game moeten zitten.

Nintendo think about the box, dus aub geen Bowser die iemand ontvoerd. Lekker uniek zijn ... ow ik dwaal af. Op naar deze game en de E3!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Platform: Nintendo Switch
Genre: Racing
Ontwikkelaar: Beenox
Uitgever: Activision
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 0
Releasedatum: 21 juni 2019

Screenshots