Famitsu-screenshot toont eerste blik op het gevechtssysteem van Town Nieuws | 24 mei 2019 17:12 | Auteur: Mitch | Bron: Gematsu

Genoeg opties, zo te zien.

Sinds de aankondiging zagen we niet zo veel meer van Town, maar het Japanse gamemagazine Famitsu bracht het spel recent onder de aandacht. We moeten het doen met slechts één screenshot, maar die geeft ons wel een eerste blik op het gevechtssysteem dat deze GameFreak-RPG gebruikt.

Town-Game-Freak_05-23-19-600x338

Dat lijkt op het eerste gezicht een aardig complex systeem te worden. Zo zien we dat je personage maar liefst zes opties heeft. Daarnaast zijn er ook nog opties toegewezen aan de L, R, X en Y knoppen. De drie roze en drie paarse hartjes staan waarschijnlijk respectievelijk voor je eigen gezondheid en die van je tegenstander. Bij die laatste zijn óok nog twee informatiebubbels te zien. Wie écht goed kijkt, kan door alle user-interface elementen zelfs de game nog zien!

Wanner we dit gevechtssysteem zelf aan de tand mogen voelen, is nog in nevelen gehuld. Town verschijnt exclusief voor de Nintendo Switch, ergens in 2019.

Next articleNintendo eShop: Week 21 (Sonic Racing, Assassin's Creed III,... Previous articleMaak kennis met de cast van Oninaki in nieuwe trailer

Reacties van gebruikers

Avatar
Patrick | 24 mei 2019 20:04 | #286514
Ik vind het wel een mooi stijltje. Doet me denken aan Ni No Kuni!
Avatar
Sharjah-Games | 24 mei 2019 22:46 | #286516
collapse
Wordt dit een eshop titel?
Avatar
Martijn | 25 mei 2019 10:48 | #286517
Reactie op post #286516 van Sharjah-Games
collapse
Is nog niks over bekend, dacht ik. Over dit spel is sowieso nog niet al teveel bekend. Heb nog geen idee wat je moet doen of hoe het werkt, maar de eerste beelden waren best goed. Gewoon al een jaar niks meer over gehoord. Kunnen er vanuit gaan dat hij er deze E3 weer bij zit, neem ik aan.

Het is wel een nieuw spel van Game Freak, dus ik ga er vanuit dat deze ook fysiek in winkels komt te liggen. Toch een belangrijke partner van Nintendo. In de e-shop komt hij dan sowieso ook natuurlijk. Smile
Avatar
Sharjah-Games | 25 mei 2019 14:16 | #286518
Reactie op post #286517 van Martijn
collapse
Ja precies, echt weinig van gehoord!. Ik hoor veel mensen online zeggen, dat het waarschijnlijk een E-shop titel wordt, maar ik denk ook vanwege Gamefreak dat het ook fysiek uitkomt!.

Op de E3 gaan we veel zien van Town gok ik, ben best benieuwd want game ziet wel nice uit!!
Avatar
Demin | 25 mei 2019 16:04 | #286519
Reactie op post #286518 van Sharjah-Games
Zoals heel veel zaken over deze game weten we inderdaad niet of dit nu een eshop titel wordt of een 'normale' cartridge game.

De reden dat veel mensen online zeggen/ervan uit gaan dat dit een eshop-titel wordt, is volgens mij dat de eerste/enige trailer die we nu hebben gezien een 'kleine' indruk geeft. Er is maar 1 dorp waar de game zich afspeelt en we hebben weinig variatie gezien in gameplay, omgeving, verhaal, noem maar op. Omdat de game (nu nog) te klein aanvoelt als grote release gaan ze ervan uit dat dit een eshop titel wordt. Dat kan nog makkelijk veranderen bij meer footage/info.

HarmoKnight, Tembo the Badass Elephant & GIGA WRECKER ALT.* zijn overigens ook Game Freak game die geen fysieke release hebben gehad. (*al krijgt deze een kleine limited run fysieke exemplaren) Dus dat Game Freak erachter zit zegt niets over een fysieke release.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Little Town Hero

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 16 oktober 2019

Screenshots