Opvolger Pokémon Bank aangekondigd voor smartphone, Nintendo 3DS en Switch Nieuws | 29 mei 2019 03:34 | Auteur: Mink

Een cloud-based service komt naar vrijwel alle Pokémon-games.

Tijdens de Pokémon Company persconferentie is de spirituele opvolger van Pokémon Bank aangekondigd; Pokémon Home. Zoals de naam al doet vermoeden, gaat dit de plek zijn om je Pocket Monsters onder te brengen. De applicatie kan communiceren met de Nintendo 3DS-, Nintendo Switch-spellen en Pokémon GO.

Via Pokémon Home kun je tevens ruilen met andere spelers, waaronder een variant van het bekende Global Trade System. De applicatie zal in 2020 moeten verschijnen.

474
Next articleSlaap als Snorlax in de aangekondigde Pokémon Sleep App Previous articleVervolg Detective Pikachu voor de Nintendo Switch aangekondigd

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 29 mei 2019 10:21 | #286561
Momenteel staat er nog een lading op Pokemon bank, welke verlopen is. Moet ik dus eerst weer Pokemon bank aanschaffen om al die beesten naar HOME te sleuren?

Ik mag toch hopen dat dit HOME gebeuren wel gratis wordt. Ik vond het al belachelijk dat je Pokemon Bank moet betalen. Het is onderdeel van de games. Maak gewoon een simpele transfer tool en vraag daar niks voor. Ook dat het verloopt en je WEER moet betalen om de service te gebruiken is echt debiel.
Avatar
Stevendek | 29 mei 2019 12:09 | #286565
Op Pokémon bank kan je nog altijd jouw Pokémon afhalen als jouw abonnement verlopen is, dus ik vermoed dat je niet in een betaalde periode moet zitten om ze te gaan overzetten. Maar gratis zie ik de nieuwe service echt niet worden.

Ik hoop alleen dat het 5 euro gaat blijven en dat het gebruik van Pokémon bank mee in dezelfde service blijft. Anders gaan we voor 2 abonnementen moeten betalen als je ze beide wilt blijven gebruiken...

Ben wel een grote fan van het trading-systeem. Binnenkort kan je dus gewoon met je smartphone Pokémon traden als je met vrienden op stap bent.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon Home

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Cloud Opslag
Ontwikkelaar: The Pokémon Company / Nintendo
Uitgever: The Pokémon Company / Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1
Releasedatum: 12 februari 2020

Screenshots