Nintendo eShop: Week 22 (A Tale of Two Sons, Among the Sleep, Animal Park, meer) Special | 31 mei 2019 19:35 | Auteur: Paul

Deze week verschijnen onder andere Brothers: A Tale of Two Sons, Among the Sleep - Enhanced Edition en FUN! FUN! Animal Park voor Nintendo Switch in de Nintendo eShop.

Nintendo eShop (Nintendo Switch)

Brothers: A Tale of Two Sons
Uitgever: 505 Games
Prijs: €14,99


Begeleid twee broers op hun sprookjesachtige reis, een creatie van de Zweedse filmregisseur Josef Fares. Speel alleen en bestuur beide broers, of vorm een team met een vriend terwijl je volledig op kan gaan in het diepgaande verhaal. Los puzzels op, ontdek schitterende locaties en ga de strijd aan met meedogenloze eindbazen. Het spel bevat tevens bonuscontent: neem een kijkje achter de schermen met commentaar van de regisseur en een galerij met concept-art.

Among the Sleep - Enhanced Edition
Uitgever: Soedesco
Prijs: €24,99


In de verbeterde versie van dit prijswinnende first-person horroravontuur speel je een twee jaar oude peuter die rondkruipt door een eng, donker huis. Ga op zoek naar je moeder en zwerf door surrealistische en duistere omgevingen, met alleen je teddybeer aan je zijde om je te steunen. Overleef jij lang genoeg om het familiegeheim te ondekken en een einde te maken aan deze nachtmerrie?

FUN! FUN! Animal Park
Uitgever: Numskull Games
Prijs: €29,99


Als je vandaag naar de dierentuin gaat, staat je een grote verrassing te wachten! Ga met je schattige poppengidsen op een rondleiding door een park vol dieren die allemaal staan te popelen om 30 verschillende minigames te spelen met je familie en vrienden. Elke minigame biedt een ander soort dierenpret. Gebruik de intuïtieve bewegingsbesturing van je Joy-Con-controller om je een weg naar de overwinning te schudden, draaien, zwieren en zwaaien.

Bovenstaande games zijn maar een handjevol van de spellen die deze week uitkomen. Kijk hier verder voor alle 32 releases van deze week!

Speciale aanbiedingen

Enter the Gungeon - €7,49 (tot en met 06-06-2019; normaal €14,99)


Enter the Gungeon is een dungeon crawler waarin een zootje ongeregeld zich een weg naar persoonlijke verlossing schiet, plundert, duikt, rolt en tafels gooit, op zoek naar de legendarische schat van de Gungeon: het pistool dat het verleden kan doden. Kies je held of speel samen in coöp en baan je een weg naar de bodem van de Gungeon. Overleef een uitdagende reeks aan verdiepingen met de gruwelijk schattige Gundead en angstaanjagende Gungeon-bazen die tot de tanden gewapend zijn. Verzamel schatten, ontdek verborgen geheimen en praat met opportunistische handelaren en winkeliers om je voordeel te behalen met krachtige items. Lees hier de review.

Moonlighter - €14,99 (tot en met 09-06-2019; normaal €24,99)


Moonlighter is een actie RPG met roguelite-elementen. Je speelt als een winkeleigenaar die er stiekem van droomt om een held te zijn. Waarom die droom niet werkelijkheid maken? Dus ga op avontuur om monsters te slachten, op schatten te jagen en de wereld te ontdekken! Verworven voorwerpen kun je daarnaast verkopen in je winkel én fris wapengerei kun je creëren en upgraden na een goed babbeltje met de lokale bevolking. Ricardo was erg enthousiast in zijn recensie, welke je hier kan vinden.

Dit zijn de meest interessante titels deze week uitgegeven voor Nintendo Switch! Kijk voor alle aanbiedingen en releases, inclusief titels voor Wii U en (New) Nintendo 3DS op de website van Nintendo.
Next articleSpice and Wolf VR komt deze zomer naar de Nintendo Switch Previous articleBandai Namco deelt idyllische Japanse trailer Doraemon: Story...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Among the Sleep - Enhanced Edition

Platform: Nintendo Switch
Uitgever: Soedesco
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 29 mei 2019

Brothers: A Tale of Two Sons

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Uitgever: 505 Games
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 28 mei 2019

Enter the Gungeon

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Dungeon Crawler
Ontwikkelaar: Dodge Roll
Uitgever: Devolver Digital
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 18 december 2017

FUN! FUN! Animal Park

Platform: Nintendo Switch
Uitgever: Numskull Games
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 30 mei 2019

Moonlighter

Platform: Nintendo Switch
Genre: Roguelike action RPG
Ontwikkelaar: Digital Sun / 11bit Studios
Uitgever: Digital Sun / 11bit Studios
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 05 november 2018