Nieuwe Harvest Moon wordt onthuld tijdens de E3 Nieuws | 01 juni 2019 13:10 | Auteur: Martijn | Bron: Natsume

Goed nieuws voor fans van Harvest Moon, want Natsume heeft de plannen voor de komende E3 bekend gemaakt.

Harvest Moon: Mad Dash is in ontwikkeling voor de Nintendo Switch. Dat is bevestigd door ontwikkelaar Natsume, die het spel wil onthullen op 11 juni, tijdens de E3. Daardoor is nog niet veel bekend over deze game, behalve dat het een nieuwe richting zal geven aan de bekende gameserie.

Hiro Maekawa, president en CEO van Natsume, zei hierover het volgende:
Wij zijn enthousiast een nieuwe Harvest Moon te kunnen aankondigen en onthullen een eerste kijk op de gameplay en mogelijkheden tijdens E3 2019. Fans zouden wel eens verrast kunnen zijn over wat we dit jaar met Harvest Moon van plan zijn. Deze nieuwe draai aan de Harvest Moon-ervaring laat spelers genieten van de klassieke spelelementen op een nieuwe en spannende manier.


Naast Harvest Moon: Mad Dash, onthult Natsume tijdens deze E3 nog twee games. Cosmic Defenders en Reel Fishing: Road Trip Adventure zullen ook getoond worden.

Cosmic Defenders is een snelle 2D shooter over een groep uitzonderlijke helden, die chaotische aliens willen verslaan met gebruik van natuurkrachten. Het wordt ontwikkeld door Indie-ontwikkelaar Fiery Squirrel en verschijnt later dit jaar.

In Reel Fishing: Road Trip Adventure ontmoeten drie schoolvrienden een mysterieuze man, die hen vertelt over een geheimzinnige vis. De vrienden willen de vis vangen, dus moeten zij samenwerken om deze geheimen én meer te onthullen.

Wanneer deze games zullen verschijnen, is nog niet bekend.
Next articleJust Shapes & Beats krijgt hardcore-modus en Shovel Knight-update Previous articleSpice and Wolf VR komt deze zomer naar de Nintendo Switch

Reacties van gebruikers

Avatar
Demin | 01 juni 2019 14:49 | #286611
collapse
Ook al geef ik niet per se om deze games, het blijft heerlijk zoveel nieuwe aankondigingen in de aanloop naar E3 Smile
Avatar
FalconPawnch | 01 juni 2019 21:42 | #286618
Reactie op post #286611 van Demin
collapse
desalnietdemin een oninteressante titel voor velen. Maar leuk voor de fans.
Avatar
Mink | 03 juni 2019 17:11 | #286625
Reactie op post #286618 van FalconPawnch
Dit is wel een relatief grote titel, ben dan ook best benieuwd wat ze met de franchise gaan doen. Vrees alleen een beetje dat ze bij Natsume vergeten zijn wat een echte Harvest Moon goed maakt.
Avatar
Petair | 03 juni 2019 17:51 | #286627
Dat is bagger tegenwoordig en gebruikt enkel de naam nog. Maar ik geloof dat er ook een game is aangekondigd door de vroegere Harvest Moon devs, de titel ontglipt me alleen even.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Harvest Moon: Mad Dash

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action-Arcade Puzzel
Ontwikkelaar: Natsume Inc.
Uitgever: Natsume Inc.
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 29 oktober 2019