Gerucht: Spyro Reignited Trilogy verschijnt deze september voor de Nintendo Switch Nieuws | 08 juni 2019 12:45 | Auteur: Neslihan | Bron: GoNintendo

Het zoveelste gerucht over een Nintendo Switch-port van Spyro Reignited Trilogy duikt op.

Al sinds de onthulling van Spyro Reignited Trilogy vliegen er geruchten rond over een Nintendo Switch-versie van het spel. Het spel was eerst op Nintendo's site verschenen, daarna was er een vermelding van een Nintendo Switch-versie op de officiële site van het paarse draakje en als klap op de vuurpijl was er in februari een webpagina van het spel verschenen op de GameStop-site. En nu kan er nog een nieuw gerucht bij het lijstje.

GoNintendo heeft namelijk een anonieme tip gekregen van een betrouwbare bron die het al vaak aan het juiste eind heeft gehad. Volgens deze bron zou Spyro Reignited Trilogy inderdaad naar de Nintendo Switch komen en zal het spel op precies 3 september verschijnen. Verder zal Spyro volgens deze bron ook een speelbaar personage zijn in de komende Crash Team Racing: Nitro-Fueled.

We hoeven volgens GoNintendo niet lang meer te wachten op meer informatie over de Nintendo Switch-port van Spyro Reignited Trilogy: volgens deze bron krijgen we meer informatie tijdens de E3. Daardoor zou een van de voorspellingen van onze Erik uitkomen!

spyroswitch
Next articleDetective Pikachu maakt meeste omzet alle videogamefilms in... Previous articleNi no Kuni: Wrath of the White Witch gelekt voor de Nintendo...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.