Ubisoft onthult nieuwe mythologische game Gods & Monsters Nieuws | 11 juni 2019 15:05 | Auteur: Martijn | Bron: Ubisoft

Als laatste game van hun E3 persconferentie onthulde Ubisoft Gods & Monsters, een nieuw mythologisch avontuur in een fantasievolle open wereld.

Het team achter Assassin’s Creed Odyssey, Ubisoft Quebec, werkt aan deze actie-adventure game. Het spel heeft een kleurrijke, schilderachtige stijl en is geïnspireerd door de Griekse mythologie.

In dit fantasierijke avontuur speel je als Phoenix, een vergeten held die de krachten van de goden moet herstellen. Deze zijn gestolen door Typhon, het gevaarlijkste wezen in de Griekse Mythologie! Het spel heeft een grote open wereld, die je vrij kunt verkennen, vol gevaarlijke kerkers, uitdagende beproevingen en heldendaden. Je bewijst je moed door het tegen monsterlijke wezens op te nemen, zoals gorgonen, harpijen en cyclopen. De reis zal even uitdagend en lonend zijn als het uiteindelijke einddoel, om de held te worden die de legendes voorspelden.

Gods & Monsters is een multiplatform titel, die ook voor de Nintendo Switch verschijnt. De releasedatum van het spel is 25 februari 2020. Hieronder kun je screenshots, artwork en de trailer zien, waar Ubisoft dit jaar de E3 persconferentie mee beëindigde.


godsmonsters_nintendoswitch-04

godsmonsters_nintendoswitch-07

godsmonsters_nintendoswitch-03

godsmonsters_nintendoswitch-06

godsmonsters_nintendoswitch-01

godsmonsters_nintendoswitch-02

godsmonsters_nintendoswitch-05

godsmonsters_nintendoswitch-08
Next articleFinal Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition komt naar... Previous articleMysterieuze Oninaki dwaalt op 22 augustus richting de Nintendo...

Reacties van gebruikers

Avatar
Demin | 11 juni 2019 18:46 | #286843
collapse
Prachtige sfeer/art direction en interessante setting, in de verte een beetje een botw-vibe. Nu nog gameplay afwachten, maar hier ben ik erg geïnteresseerd in. Smile
Avatar
MichaelNight | 11 juni 2019 19:22 | #286848
Reactie op post #286843 van Demin
Same here

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Immortals Fenyx Rising

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Ubisoft Quebec
Uitgever: Ubisoft
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Q4 2020

Screenshots