The Last Remnant Remastered vanaf vandaag verkrijgbaar op Nintendo Switch Nieuws | 11 juni 2019 15:20 | Auteur: Martijn | Bron: Square Enix

Na meer dan tien jaar verschijnt The Last Remnant op een Nintendo-systeem, in de vorm van een remaster.

Tijdens de E3 persconferentie van Square Enix werd The Last Remnant Remastered aangekondigd. Het is voor het eerst dat deze RPG op een Nintendo console verschijnt. Het origineel kwam destijds uit op Xbox 360 en PC, in 2008. In december 2018 verscheen de remaster eveneens op de Playstation 4, maar is vanaf nu ook verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Deze RPG heeft een onderscheidend commando-stijl gevechtssysteem en speelt zich af in een wereld, die samenhangt met vier rassen: Mitra, Yama, Qsiti en Sovani. Remnants zijn mystieke voorwerpen uit een oude tijd, waarvan niemand nog weet wie, wanneer of waarom ze zijn gemaakt. Aanvankelijk gebruikt ten goede van de samenleving, begonnen de krachten van de Renants de wereld echter te veranderen. Een nieuw tijdperk brak aan, waarbij de macht tussen zij die regeerden en hen die gehoorzaamden uit balans raakte. Duizend jaar later begint het échte verhaal als een jongen, genaamd Rush Sykes, vastbesloten is om de waarheid te achterhalen.

Erg lang hoeven we niet op deze remaster te wachten, aangezien hij vanaf vandaag (11 juni) te vinden is in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch.


thelastremnant_nintendoswitch_01
thelastremnant_nintendoswitch_03
thelastremnant_nintendoswitch_02
thelastremnant_nintendoswitch_05
thelastremnant_nintendoswitch_06
thelastremnant_nintendoswitch_04
Next articleSpeel vanaf 27 juni een demo van Dragon Quest Builders 2 Previous articleFinal Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition komt naar...

Reacties van gebruikers

Avatar
Fl@ppy | 11 juni 2019 16:58 | #286832
Hoe leuk het er ook uit ziet en interessant het verhaal ook is, ik raad hem af. Het battle systeem is mij nooit duidelijk geworden. En grinden is een verplichting. Na een 40 uur toch Mee gestopt, omdat battles onmogelijk werden. Op internet Kon ik ook geen goede hulp vinden.
Avatar
MichaelNight | 11 juni 2019 17:23 | #286834
Omg dit spel is echt geruwelijk. Ik heb em ooit gespeeld op xbox360, ik was best ver en de game battle is echt uniek. Soms moet je wel goed blijven opletten tijdens het gevecht want je krijgt onverwachts een time action button te zien op je beeld. Als je op de juiste moment drukt, word je aanval extra krachtig. Ik heb em nooit kunnen uitspelen omdat mijn xbox360 ineens een "red ring of death" heeft gekregen. Het kon niet meer gemaakt worden. Ik ben blij dat dit spel op Switch is gekomen, ik ga hem zeker halen. Een zware aanrader voor hardcore jrpg gamers.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

The Last Remnant Remastered

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Square Enix
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 11 juni 2019

Screenshots