Speel vanaf 27 juni een demo van Dragon Quest Builders 2 Nieuws | 11 juni 2019 15:40 | Auteur: Erik | Bron: Nintendo

Alvast even proeven van Square Enix' antwoord op Minecraft? Over een dikke twee weken verschijnt er een demo!

Volgens Nintendo of America kun je al de hoofdwereld alvast een beetje verkennen en leer je de eerste kneepjes van het bouwvak. Mooi dat deze bevestiging komt, want tijdens de persconferentie van Square Enix leek het erop dat enkel PlayStation 4-eigenaren een demo kregen.

Als klap op de vuurpijl is er ook een nieuwe, uiterst uitgebreide trailer van de game verschenen. Deze toont onder andere de vernieuwingen, zoals de mogelijkheid om als boer te spelen. Je kunt je eigen moestuintje onderhouden, waarbij de manier waarop je 'm vormgeeft, bepaalt welke gewassen er het best groeien. Ook heb je een mysterieus metgezel genaamd Malroth, die jou helpt met het verslaan van monsters.

Dragon Quest Builders 2 speelt zich af op het Isle of Awakening. Deze wordt getergd door een kwaadaardige slechterik (zoals slechteriken wel vaker zijn), en is enkel te redden door de mooiste gebouwen te bouwen. Hiervoor delf je á la Minecraft allerlei grondstoffen en exploreer je de grootse wereld. Leuk is dat er in elk hoekje en gaatje wel wat te beleven is; voor je het weet snel je op een mijnkarretje door een ondergrondse kerker.

Dragon Quest Builders 2 ligt op 27 juni in de winkelschappen voor de Nintendo Switch. Zie hier trailers voor de mannelijke en vrouwelijke hoofdrolspelers!
Next articleKies je eigen avontuur met Romancing SaGa 3 en SaGa Scarlet... Previous articleThe Last Remnant Remastered vanaf vandaag verkrijgbaar op Nintendo...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Dragon Quest Builders 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: Open World Adventure
Ontwikkelaar: Square Enix
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 juli 2019

Screenshots