Kies je eigen avontuur met Romancing SaGa 3 en SaGa Scarlet Grace: Ambitions Nieuws | 11 juni 2019 16:24 | Auteur: Erik | Bron: Square Enix

Square Enix brengt twee titels uit de SaGa-serie voor het eerst naar Europa en Noord-Amerika: Romancing SaGa 3 én SaGa Scarlet Grace Ambitions.

Nooit eerder verscheen Romancing SaGa 3 in Europa, dat origineel in 1995 uitkwam voor de Super Nintendo. De remaster komt met gestroomlijnde graphics, verse kerkers, nieuwe verhaalscenario's én een new game+-functie.

Romancing SaGa 3 kun je nog het best vergelijken met Octopath Traveler: je kiest een van de acht beschikbare personages om mee te beginnen, waarna je je overige metgezellen later vinden. Elk karakter heeft zijn eigen verhaallijn en kijkt vanuit zijn eigen perspectief op het overkoepelende plot - waar jij als speler ook invloed op hebt!

SaGa Scarlet Grace: Ambitions
'Choose your own story' is ook de rode draad van SaGa Scarlet Grace, dat in 2016 op de PlayStation Vita verscheen in Japan. In 2018 werd deze titel opnieuw uitgebracht onder de subtitel Ambitions, ditmaal ook voor de overige consoles. Ook hier draait het om de protagonisten en hun unieke verhaallijnen. Door middel van een quiz kies je je eerste hoofdrolspeler en je neemt datgene wat je geleerd hebt tijdens zijn of haar reis, mee voor het volgende personage.

De westerse verschijning van SaGa Scarlet Grace: Ambitions heeft nieuwe voice-overs, wapens, vaardigheden en meer. Ook is het visuele jasje verbeterd. In totaal zijn er meer dan zeventig personages die je aan je party kunt toevoegen. Je keuzes bepalenSaGa Scarlet Grace: Ambitions hoe en waarmee je een gevecht ingaat.

Behalve een vaag 'binnenkort' is het nog niet bekend wanneer Romancing SaGa 3 en SaGa Scarlet Grace: Ambitions naar Europa en Noord-Amerika komen.

Next articleCircuit Superstars aangekondigd om in 2020 te lanceren Previous articleSpeel vanaf 27 juni een demo van Dragon Quest Builders 2

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Romancing SaGa 3

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: 29.99
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Square Enix
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 11 november 2019

SaGa Scarlet Grace: Ambitions

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Square Enix
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Onbekend