Banjo-Kazooie en protagonist Dragon Quest onthuld als vechters Smash Bros. Ultimate Nieuws | 11 juni 2019 19:06 | Auteur: Erik | Bron: Nintendo

Nintendo heeft tijdens haar E3 Direct twee nieuwe speelbare vechters aangekondigd voor Super Smash Bros. Ultimate: een viertal hoofdpersonages uit Dragon Quest en niemand minder dan Banjo-Kazooie!

Direct aan het begin van de uitzending kwam naar buiten dat het hoofdpersonage Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age in al zijn glorie in de game zit. Als 'The Hero' robbert hij als zwaardvechter een stevig potje mee. Maar dat is nog niet alles: ook de hoofdpersonages van onder andere Dragon Quest VIII en VII vechten mee!

De grootste verrassing moest echt nog komen: Banjo-Kazooie. Niemand zag dit ongetwijfeld aankomen, maar het is toch waar: de olijke beer en vogel laten vanaf deze herfst hun kunsten zien in Smash. Nintendo belooft binnenkort meer informatie bekend te maken.

Super Smash Bros. Ultimate ligt sinds 7 december 2018 in de winkelschappen voor de Nintendo Switch.SuperSmashBrosUltimate_DragonQuestXITheHero

SuperSmashBrosUltimate_BanjoKazooie

Next articleThe Witcher 3: Wild Hunt complete edition verschijnt dit jaar... Previous articleNog twee delen aangekondigd van Resident Evil

Reacties van gebruikers

Avatar
Demin | 11 juni 2019 19:26 | #286851
Heb niks met Smash, maar leuke callback naar de reveal van King K Rool met de Banjo reveal.
Avatar
Fl@ppy | 11 juni 2019 20:37 | #286862
Volgens mij vecht hey hoofdpersonage van VII niet Mee, maar is wel aanwezig bij de final smash.
Avatar
FalconPawnch | 11 juni 2019 21:21 | #286872
Dit is echt zooooo satisfying! Dit is een van mijn meest gewenste characters! Nu maar hopen dat Banjo ook tof speelt. Z'n moveset lijkt een mengelmoes van allerlei special skills uit de N64 games. Geen moer te maken met nuts & bolts gelukkig. Ook qua design is ie echt wel netjes! Ik had dit echt niet verwacht, zeker niet na die naamloze Dragon Quest sufferd. Die zag er nogal saai uit. Beetje een Link/Robin character. Maar dus weer de zoveelste sword fighter... Ik snap de keuze wel. In Japan zullen ze wel hyped zijn, daar leeft DQ meer dan in het westen.
Avatar
Chocoprins | 11 juni 2019 23:14 | #286888
Onwerkelijk, fantastisch en geniaal.
Avatar
Martijn | 14 juni 2019 14:05 | #286974
Goede toevoegingen! Vooral Banjo-Kazooie natuurlijk, waar velen toch wel op zaten te wachten. Het is nu gewoon gebeurd! Hopen dat het ook iets goeds betekent voor de toekomst.

Kon zelf de N64 games nooit spelen. Heb dat systeem destijds overgeslagen, ten gunste van een Playstation. Toch is dat niet echt mijn merk, maar toen ik met de Gamecube terugging naar Nintendo, verdween Rare naar Microsoft. Zou nog steeds graag die Banjo-Kazooie games ervaren, zoals men dat destijds deed. Een nieuw deel op de Nintendo Switch zou ik zeker toejuichen! Toch speciaal: waarschijnlijk geeft dit optreden in Super Smash Bros. Ultimate al meer aandacht aan Banjo-Kazooie, dan dat Microsoft in al die jaren heeft gedaan. Je ziet wel dat ze nog steeds razend populair zijn. Mag best nieuw leven ingeblazen worden, maar dan wel óók voor Nintendo.

De toevoeging van Banjo-Kazooie in Ultimate overschaduwd helemaal de toevoeging van de Dragon Quest-helden. Op zich ook een toffe toevoeging, al ben ik niet bekend met Dragon Quest. Dat de verschillende varianten van de hoofdpersoon fungeren als acht verschillende karakters, is een slimme stap. Tof gedaan.

Ik vind beide toevoegingen geweldig. Benieuwd wie de laatste twee DLC-vechters zullen zijn.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Smash Bros. Ultimate

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 6
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2-8
Releasedatum: 07 december 2018

Screenshots