Dwaal door een magisch sprookjesland in Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Nieuws | 11 juni 2019 21:08 | Auteur: Erik | Bron: Nintendo Direct

Bandai Namco heeft aangekondigd dat Ni No Kuni: Wrath of the White Witch op 20 september naar de Nintendo Switch komt.

Het gaat hierbij om een port van de PlayStation 3-versie, die je in 720p op dertig beeldjes per seconde op je televisie of in handheldmodus kunt ervaren.

Ni No Kuni plaatst je in de schoenen van de jongen Oliver, die na een tragisch ongeval in een andere wereld terecht komt. Deze wereld zit vol magische monsters, fabelachtige steden en gekke personages. Met zijn Wizard's Companion op zak, en zijn koddige vriend Drippy aan zijn zijde, hoopt hij hier een reddingsmiddel te vinden om dit ongeval ongedaan te maken. Het geheel is tot leven gebracht door de dames en heren van Studio Ghibli, de Japanse Disney.

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch komt op 20 september naar de Nintendo Switch. De titel was eerder al gelekt door een beveiligingsfout in de website van Bandai Namco.

Next articleLink's Awakening krijgt avontuurlijke Limited Edition Previous articleTwee gloednieuwe Pokémon ontdekt in demo Pokémon Sword & Shield

Reacties van gebruikers

Avatar
Demin | 11 juni 2019 21:25 | #286877
Deze staat gelijk hoog op mijn verlanglijstje, ik vond het jammer dat alleen deel 2 beschikbaar was op een platform dat ik bezit.
Avatar
Martijn | 14 juni 2019 14:20 | #286977
Na alle goede verhalen ben ik benieuwd geworden naar deze. Misschien wel de interessantste third party titel daardoor, nu hij naar de Nintendo Switch komt. De Studio Ghibli stijl doet natuurlijk wonderen. Hun animatiefilms ontvangen ook altijd bergen lof.

Nu het kan, ga ik dit spel zeker uitproberen. Hoop dat het mij ook zo goed gaat bevallen. Smile

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Level-5
Uitgever: Bandai Namco
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 20 september 2019

Screenshots