Nintendo Switch krijgt bezoek van free-to-play actie-RPG Dauntless Nieuws | 13 juni 2019 11:27 | Auteur: Erik | Bron: Phoenix Labs

Phoenix Labs heeft aangekondigd dat Dauntless naar de Nintendo Switch komt, dit jaar nog.

Dauntless is een online actie-RPG waar je in de huid van een zogenaamde Slayer kruipt. Jouw wereld, Shattered Isles, wordt namelijk bedreigd door gigantische Behemoths en het is jouw taak om al dit vervaarlijke gespuis een kopje kleiner te maken. Of jouw taak? Enkel door samen te werken met maximaal drie andere Slayers krijg je dit voor elkaar!

Je kunt de game nog het best vergelijken met Monster Hunter. Niet alleen omdat je gigantische beesten om zeep helpt, maar ook doordat ze je voorzien van handige voorwerpen waarmee je nieuwe uitrusting kunt maken. Én natuurlijk doordat enkel slim teamwork de sleutel is tot succes. Bekijk in onderstaande video hoe dit in zijn werk gaat.

Dauntless is free-to-play en verschijnt in 2019 voor de Nintendo Switch. De titel is op dit moment al een groot succes op PC; in mei had het meer dan tien miljoen actieve spelers. Ontwikkelaar Phoenix Labs heeft cross-platform met concurrerende consoles in de planning staan. Lees op de website meer over de game.Next articleAonuma hint naar mogelijke co-op in The Legend of Zelda: Breath... Previous articleNintendo publiceert highlightvideo E3-games voor Nintendo Switch

Reacties van gebruikers

Avatar
Patrick | 13 juni 2019 12:01 | #286933
Toevallig dat ik hier laatst een videoreview van gezien heb. Game ziet er echt goed uit en vond al gelijk dat het een geschikte MMO zou zijn voor de Switch. Mooi om te zien dat deze naar Switch komt. Deze game is sterk gebaseerd op Monster Hunter.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Dauntless

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Online RPG
Ontwikkelaar: Phoenix Labs
Uitgever: Phoenix Labs
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-4
Releasedatum: 2019