Vrachtlading aan details Animal Crossing: New Horizons opgedoken Nieuws | 13 juni 2019 12:38 | Auteur: Erik | Bron: IGN

Bereid je voor op veel info over de nieuwe Animal Crossing!

Animal Crossing: New Horizons zet de serie (een klein beetje) op zijn kop. Niet langer kom je terecht in een pittoresk dorpje, maar bouw op een eiland je je bestaan vanaf de grond op. Hiervoor verzamel je grondstoffen om allerlei gereedschap en meubilair te maken, die je leven steeds een beetje gezelliger maken.

Ontwikkelaars Aya Kyogoky en Hisashi Nogami verzekeren echter dat fans ook op hun wenken bediend gaan worden. Sterker nog ze onthullen een hele hoop nieuwe details:

Nook Inc. Deserted Island Getaway Package is de reden van je bezoek. Jij en ongeveer twee willekeurig gekozen diertjes maken gebruiken bij de start van de game gebruik van dit pakket. Ook Tom Nook en Timmy en Tommy vergezellen je vanaf het begin.

Bepaal waar je mede-eilandbewoners wonen. Voordat ze zich nestelen, vragen je mede-bewoners of jij het eens bent met hun woonplek. Niet? Dan kun je het verplaatsen naar een door jou gekozen plaats op het eiland. En foei: je kunt ze niet van het eiland af forceren.

3

Klassieke Animal Crossing-gameplay keert terug na het begin! Houd je niet van al dat gebouw en gemaak? Geen probleem! Als je eenmaal alles een beetje hebt lopen, is de manier waarop je je dorpje ontwikkeld vergelijkbaar met voorgaande spellen. Gebouwen en voorwerpen ontgrendel je echter in een andere volgorde dan New Leaf.

Tom Nook is coulant in New Horizons. Die lening die je van 'm kreeg? Daar hoef je geen rente over te betalen. Doe daarnaast zo lang over het terugbetalen als je wil! Leuk detail: ook je mede-eilandbewoners zijn in de schulden bij Tom Nook. Het geld dat hij allemaal ontvangt investeert hij terug met zogenaamde Resident Services.

Nook Miles geven doel aan je Animal Crossing-leven. Bouw een x-aantal voorwerpen of hengel een super zeldzame vis aan de maak: het Nook Miles-programma beloont je voor de activiteiten die je doet. Ze fungeren in zekere zin als achievements. Nook Miles kun je inleveren voor kledij, nieuwe DIY-recepten en andere zaken.

Maak een personage zoals jij wil! Je haar of gezichtskenmerken veranderen gedurende je game? Geen probleem! Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen mannelijke en vrouwelijke eigenschappen. New Horizons kent daarnaast allemaal nieuwe manieren om je zelf te presenteren!

Animal Crossing: New Horizons ligt vanaf 20 maart 2020 in de winkelschappen voor de Nintendo Switch.
Next articleVerse commercials voor Super Mario Maker 2 en Super Smash Bros.... Previous articleAonuma hint naar mogelijke co-op in The Legend of Zelda: Breath...

Reacties van gebruikers

Avatar
IJsbeer | 13 juni 2019 13:03 | #286934
Woohoo! Eindelijk het kunnen kiezen waar je je dieren komen te wonen, is iets waar ik al erg lang op wacht!
Avatar
DJxLaurens | 13 juni 2019 13:05 | #286935
collapse
Animal Crossing: New Horizons ligt vanaf 3 maart 2020 in de winkelschappen voor de Nintendo Switch.


Volgens mij vanaf 20 maart?
Avatar
Mink | 13 juni 2019 13:09 | #286936
Reactie op post #286935 van DJxLaurens
Volgens mij ook ^^
Avatar
Erik | 13 juni 2019 13:21 | #286938
Reactie op post #286935 van DJxLaurens
Oeps! Danku. Smile
Avatar
Nintendofeestneus | 13 juni 2019 13:40 | #286940
collapse
Ik heb de gameplay zitten te kijken. Maar wat is nou precies het doel van het spel. Want dat mis ik een beetje. Is het de Sims achtig maar dan met Animal crossing figuren op de camping? Ja ik heb de eerdere delen nooit gespeeld vandaar. Maar het lijkt wel tof om te proberen?
Avatar
Erik | 14 juni 2019 11:20 | #286963
Reactie op post #286940 van Nintendofeestneus
In Animal Crossing is er helemaal geen doel! Elke dag ben je helemaal vrij om te doen wat je wil. Je kunt lekker gaan vissen of een babbeltje met de dorpsbewoners maken. Wellicht ga je de bossen in om wat insecten te vangen, of graaf je met je schep naar verborgen relikwieën; alles om lekker onbezorgd te genieten.

Voor New Horizons zijn er daarnaast wat kleine craftingelementen toegevoegd, die het wat meer op een spel als Stardew Valley laten lijken; je moet eerst die schep of hengel met de juiste materialen in elkaar brouwen. Of je koop 't natuurlijk gewoon in de winkel. Want in Animal Crossing is niets verplicht.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Animal Crossing: New Horizons

Platform: Nintendo Switch
Genre: Simulation
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 20 maart 2020

Screenshots