Geen E3-aankondigingen voor Nintendo 3DS volgens Doug Bowser Nieuws | 13 juni 2019 15:34 | Auteur: Mink | Bron: Time

De nieuwe president van Nintendo of America heeft gesproken over de Nintendo 3DS.

De Nintendo 3DS gaat ondertussen alweer vrij lange tijd mee; we zagen de handheld voor het eerst negen jaar geleden en hij ligt ondertussen alweer zo'n acht jaar in de winkelketens. Dit is echter het eerste jaar sinds 2011 dat er geen Nintendo 3DS-spellen worden getoond tijdens de E3 en dat zal ook vandaag niet gebeuren volgens Doug Bowser.

In een interview met Time wist president van Nintendo of America kort te reppen over de handheld van Nintendo. Bowser zei (vertaald):

"Op dit moment hebben we geen games om aan te kondigen voor de Nintendo 3DS. We tonen eigenlijk niet eens Nintendo 3DS-content hier, het gaat allemaal om de Nintendo Switch. De handheld doet echter goede zaken. Retailers supporten zowel de console als de games. Zolang er een vraag naar de Nintendo 3DS is bij de consumenten, blijven we de handheld ondersteunen. Wij zien het als een goede kennismaking met gamen voor jongere generaties. Een Nintendo 2DS kost tachtig dollar en daar zit al een game bij. Dat is veel waarde voor jongere gamers en laat een nieuwe generatie kennismaken met Nintendo."
Next articleDirector Daemon X Machina spreekt in video over gameplay-aspecten Previous articleGameplay-beelden Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.