Phil Spencer wil Xbox Game Pass op ieder systeem, mogelijk ook Nintendo Switch Nieuws | 13 juni 2019 19:18 | Auteur: Mink | Bron: Giant Bomb

In een interessant interview heeft Phil Spencer gesproken over de Nintendo Switch.

Phil Spencer is de executive vice-president van Gaming bij Microsoft en de beste man heeft een één uur durende interview gehouden met Giant Bomb. De volledige video zal onderaan het bericht staan en is een zeer interessante kijk, waarbij Phil veel informatie geeft over hoe Xbox de markt ziet en wat de toekomst van gaming is.

In een kort segment werd er gesproken over de Xbox Game Pass en de Nintendo Switch. Volgens Phil Spencer zou hij het liefste willen dat de dienst op ieder mogelijk systeem draait. Hij grapt nog dat zijn tosti-ijzer in de toekomst misschien de Xbox Game Pass ondersteunt.

Tevens spreekt de grote baas bij Xbox over Banjo die in Super Smash Bros. Ultimate terecht is gekomen en de aankondiging van Minecraft Dungeons tijdens de Nintendo Direct. Volgens Phil is het niet zo dat hij zijn rivalen wil zien falen, hij wil uiteraard graag de grootste zijn, maar er is volgens Spencer genoeg ruimte voor meerdere bedrijven.


Ze beginnen over Nintendo na ongeveer 27 minuten.
Next articleVerdedig de keuken tegen onbroden in de Overcooked! 2 DLC Night... Previous articleLivestream Nintendo Treehouse Live at E3 2019 - Dag 3

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.